DayTrading: Wtorek 13.05.2014
Re: DayTrading: Wtorek 13.05.2014
USD JPY 102 44 - 55 i zawrotka
Zlotko zapycha do 1277....
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
to domykamy luke na DAX
G/U H1
patrząc analogicznie do wcześniejszych zachowań g/u na jutrzejszy raport o inflacji może zaczekać w obrębie szczytu poprzedzającego aktualny max... wychodzi mi przedział 6915-6930
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
na kablu jest rgr na h4 lecimy w przepasc Panowie 

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
oby ten rgr podwójnym szczytem sie nie okazałDavidFx pisze:na kablu jest rgr na h4 lecimy w przepasc Panowie

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
szyja gdzieś na poziomie D_S1 ? https://www.tradingview.com/x/taZkDZ4c/Ciapul pisze:oby ten rgr podwójnym szczytem sie nie okazałDavidFx pisze:na kablu jest rgr na h4 lecimy w przepasc Panowie![]()
zobaczymy jak się świczki ułożą ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Tak jak na Kangurze ;] : -DCiapul pisze:oby ten rgr podwójnym szczytem sie nie okazałDavidFx pisze:na kablu jest rgr na h4 lecimy w przepasc Panowie![]()
Polecielismy do piekla mimo oczekiwanych wzrostow.
najpierw niech pivota przejdą...pedro pisze:szyja gdzieś na poziomie D_S1 ? https://www.tradingview.com/x/taZkDZ4c/
zobaczymy jak się świczki ułożą ; )
Tak miało być, sprzedałeś sygnał pkubiKusus pisze:Czy dane z chin zdoluja kangura?;) ostatnie wyniki pokazywały ze i owszem ale jak zwykle rynek z weryfikuje. Ja obstawiam dzisiaj 0.9250 na kangurze
Należy spodziewać się także dalszego umacniania dolara i kolejno edek cel 1.35, kabel 1.65 i tak dalej.
Jak h4 zamkną się powyżej pivota (4pipsy wyzej) to wtedy wale grube l z kolei...
Ależ promocja na kangurze.... można walić całe depo spokojnie w S i każdy zarobi, gwarantuje ; -D
Jeszcze nigdy takiej promocji nie widziałem. W końcu was wszystkich zrozumiałem jak mówiliście o promocji na edku w piątek - nie wiedziałem o co wam chodzi ale teraz przejrzałem na oczy.
Walcie całe depo w S na kangurze. To jest promocja jakich mało do tego mam wtyki i wiem, że każdy zarobi na 1000%.

„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri