nowy 123 spoko pocisną z ujkiemna 102 dziś jak nic.
-- Dodano: 07 maja 2014, 14:49 --
TsunamiPL pisze:
GawronB pisze:
GawronB pisze:S weszło 101,75 z wąskim SL na 101,798
SL wywalony i jednocześnie otwarta Lka z TP101,91 na ujku
Za wąski sl moim zdaniem.
tak,zgadzam się. teraz też wiem o tym ,cóż po fakcie
-- Dodano: 07 maja 2014, 14:52 --
as28 pisze:
GawronB pisze:
lukpiasek pisze:u/j 103 to dobry target na dziś jest spora szansa gdyż wsparcie zadziałało
do 103 długa droga,szczególnie jak piszesz "na dziś" i daję sobie dwa cycki uciąć że dziś tam ujka nie będzie. Po drodze za wiela oporów.
hmm...
jeden już jajo stracił wiec ostrożnie,
103 to szaleńczy poziom, ujkowi już chyba na dziś wystarczy,
jak dla mnie obecne ruchy to fałszywka (może poza edkiem gdzie widać słonie),
zresztą trzeba uważać bo dziś do 17 wszystko zdarzyć się może
no i na złocie ciekawa promocja była
Co tam jajo cycek to jest fun a dwa to mega fun
A cojest o17 ? chyba o 16 jeśli chodzi o panią Jeleńową
dobra, tu nic nie jest na pewno ; ) ... na tym poziomie się cała wuchta fibów ustawiła i innych tych kresków, że shock!
podczas konferencji Yellen wszystko się może zdarzyć, również na złocie, ale popyt jest dosyć aktywny wiec może minima już były
jak wybiją 1330, to L ... poki co, ujów sto, bo się na złocie akumulują wszyscy wg mnie... dobre pod S i pod L .. 1300 neutralny rejon, wydawałoby się ... ale jak ruszy, to konkretnie w którymkolwiek kierunku...
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
tak NIKKIE tak ale jak widac nie raz lubia pejsy sobie psikusa zrobic
jak pisalem DAX 9555 i czapa
-- Dodano: śr 07-05-2014, 15:17 --
Wzrost kosztów pracy połączony ze spadkiem wydajności to złe informacje dla gospodarki, szczególnie iż obie wartości zaskoczyły negatywnie w stosunku do prognoz.
Od wczoraj gram to samo. Dziś korekta w formie flagi, zejście poniżej 1.695 zaneguje ten scenariusz ale jednocześnie wtedy odnowię pozycję długą przy najbliższym wsparciu 1.6910.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.