zazwyczaj rynek wie ile podciągnąć
myślałem, że z palca przed danymi zamknąłeś, a Ty miałeś SL przesuniętego...Jones pisze:tu już nie fajnie nie wiem po co zabezpieczyłem pozycje![]()
zazwyczaj rynek wie ile podciągnąć
trochę lipa z odświeżaniem na myfxbookJones pisze:...myfxbook nie widać (słabo uaktualnia)
Spróbuj na FF. Banalna instalacja tam jest.Jones pisze: eS myfxbook nie widać (słabo uaktualnia)
wrzuce na VPSa bedzie gitJAREK67 pisze:Spróbuj na FF. Banalna instalacja tam jest.Jones pisze: eS myfxbook nie widać (słabo uaktualnia)
wiedziałem że nie zdąże na dane i ustawiłem SL i TSniemiaszek pisze: myślałem, że z palca przed danymi zamknąłeś, a Ty miałeś SL przesuniętego...![]()
od razu mógłbyś wrzucać gdzie widzisz orientacyjne TP przy zajętych pozycjach
a do tej aktualnej S to SL(poziom bólu) gdzie widzisz
mam zły humor wczoraj mnie wywaliło na SL na szczycieniemiaszek pisze:Jones gdzie się podziewasz![]()
![]()
pozycja zarabia a Ciebie nie ma...
napisałem, bo w myfxbook nadal widać tą pozycję, ale myślalem, że poprostu problem z odświeżaniemJones pisze:mam zły humor wczoraj mnie wywaliło na SL na szczycieniemiaszek pisze:Jones gdzie się podziewasz![]()
![]()
pozycja zarabia a Ciebie nie ma...![]()
doszły do tego jeszcze jakieś problemy z kompem i takie tam inne
jednym słowem szkoda gadać w wolnej chwili napisze coś więcej
hej
niemiaszek pisze:napisałem, bo w myfxbook nadal widać tą pozycję, ale myślalem, że poprostu problem z odświeżaniemJones pisze:mam zły humor wczoraj mnie wywaliło na SL na szczycieniemiaszek pisze:Jones gdzie się podziewasz![]()
![]()
pozycja zarabia a Ciebie nie ma...![]()
doszły do tego jeszcze jakieś problemy z kompem i takie tam inne
jednym słowem szkoda gadać w wolnej chwili napisze coś więcej
hej![]()
taki to biznes, że nie ma gry bez SL![]()
dzisiaj 2 zaliczyłem na kablu, bo usilnie szukałem odbicia od kresek/poziomów, zamiast się podłączać w S po przebiciu danej kreski, a wszystko przez to że zmieniłem TF na podglądzie z M5 na H1(mało czasu miałem dzisiaj na klikanie)... miało być lepiej a na własne życzenie dałem się oszukać![]()
odrobiłem to z pejsami, bo większą pozycją zagrałem, ale 2 SL pod rząd bolą i zamieszanie robią w głowie![]()
czasem tak jest, że na szybko i z doskoku to sobie można![]()
nic to, w poniedziałek walka od nowa więc humor się poprawi![]()