harymilloki pisze:Co do złota mam oczekujące na 1314,00 i tam myślałem że dopiero S może wjejść. Tam widziałem potencjalnie dobre miejsce do wejścia w krótką pozycję. Ale wszystko jeszcze możliwe.
radziłbym zasadzic L gdzies ze strefy 1287-1290 i siedziec spokojnie
złoto, to na daily raczej objeciem bessy się zamknie... konfluencja na 1244 jest, i pewnie pod fed i umocnienie usd to target https://www.tradingview.com/x/El6c30Dy/ ....
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
harymilloki pisze:Co do złota mam oczekujące na 1314,00 i tam myślałem że dopiero S może wjejść. Tam widziałem potencjalnie dobre miejsce do wejścia w krótką pozycję. Ale wszystko jeszcze możliwe.
linia trendu chyba zadziałała
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem
radziłbym zasadzic L gdzies ze strefy 1287-1290 i siedziec spokojnie
Jak kto woli. Ja czekam na S na poziomie o którym wspomniałem. Ale to nie zmienia faktu że L można GRAĆ w krótkim terminie. Ogólnie w kończę już miesiąc i ilość pozycji otwieranych przezemnie jest skąpa. Ogólnie rzecz biorąc rynki zaczynają już powoli zachowywać się mało przewidywalni, jest to chyba winna zbliżających się wielkimi krokami miesięcy maj-czerwiec.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"