yeahman pisze:Żaba a 3850 na edku przypadkiem już nie będzie zanegowniem flagi w górę? No chyba ze by kisila się do poźnego wieczora. Faktycznie technicznie jest sporo argumentow za wzrostami na edku ale ja i tak bym grał raczej S.
a jaką masz pewnosc ze widzimy juz na wykresie wszystkie punkty oparcia dla flagi?
No własnie nie ma żadnej pewności, JA liczę zasięg 60 pipsów w tym przypadku to flaga nie może wyieść wiecej niż 50% czyli cofka z 1,3880 - (50%z 60 pipsów = 30 pipsów) = 13850 wychodzi ale to już taki graniczny punkt jesli chdozi o wejscie L i zalecany byłby bardzo mały SL bo jest mocne ryzyko powrotu dołem.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
piekne, ale poki co nie wchodze... : ) wcześniej wszedłem, wycieli mnie... eurusd jeszcze licze, ze sie podciagnie, a aud sam sie nie umocni, aż tak ; )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
piekne, ale poki co nie wchodze... : ) wcześniej wszedłem, wycieli mnie... eurusd jeszcze licze, ze sie podciagnie, a aud sam sie nie umocni, aż tak ; )
ja jednego dałem, z czyms wiecej zaczekam bo moze byc jakis fake i proba pomacania 1,5