szablon tworzysz na jednym konkretnym wykresie, a jeżeli masz odpalonych kilka wykresów w jednej mt4 to możesz utworzyć sobie profil(wszystko co masz na pulpicie mt4)Matthew414 pisze:ale i tak wlaczam kazdy szablon na kazdym wykresie, a chcialbym wlaczyc jeden szablon na wszystkich ...niemiaszek pisze:może stwórz sobie szablon z jednego wykresu ze wszystkimi dodatkami, bo podejrzewam że nie tylko o jedną średnią chodziMatthew414 pisze:ludzie pomocy. Mogę nałożyć np średnią na wszystkie wyresy jakie ma otwarte w mt ? a nie nakladac na kazdy po kolei ? tak samo z usuwaniemwiem ze to nie ten dzial, ale tu uzyskam najszybciej odpowiedz ...
DayTrading: Piątek 25.04.2014
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
Re: DayTrading: Piątek 25.04.2014
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
- Matthew414
- Pasjonat
wiem, ale zalozmy chcialbym wlaczyc wolumen na wszystkich..... szukam takieg magicznego ctrl+a + szablon 

pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

Wolumen to akurat w miarę prosta sprawa - CTR+L - tyle, że trzeba powtórzyć dla każdego wykresu.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
volumen w mt4 to tylko ticki u Twojego brokaMatthew414 pisze:wiem, ale zalozmy chcialbym wlaczyc wolumen na wszystkich..... szukam takieg magicznego ctrl+a + szablon

napisz mi na PW więcej szczegółów co konkretnie chcesz zrobić w mt4, bo coś nie możemy się dogadać

może się uda jakoś to ogarnąć albo nie ma wogóle takiej opcji w mt4 o którą Ci chodzi

... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
edek luka w górę, rzeźnik luka w górę 
takie ruchy zwiastują zazwyczaj tygodniowy trend - mam rację?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Niehighend pisze:edek luka w górę, rzeźnik luka w górę
Nie masz racji.highend pisze:edek luka w górę, rzeźnik luka w górę
nie mam racji tzn co - edek i rzeźnik prognozujecie w dół? 
cholera na tym forum wyczytałem kiedyś, że otwarcie luką (w górę) zwiastuje dość często trend wzrostowy. Nie mówię, że zawsze bo pewności tutaj nie ma - niestety nie pamiętam kto tak pisał.

cholera na tym forum wyczytałem kiedyś, że otwarcie luką (w górę) zwiastuje dość często trend wzrostowy. Nie mówię, że zawsze bo pewności tutaj nie ma - niestety nie pamiętam kto tak pisał.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Nie przejmuj się. 50% szans że masz racjęhighend pisze:nie mam racji tzn co - edek i rzeźnik prognozujecie w dół?

A 100% że na wschód, skoro się otworzył, z luką czy bez.

Ostatnio zmieniony 27 kwie 2014, 23:55 przez jen-yy, łącznie zmieniany 2 razy.
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"