Po 200 pipsowej korekcie chcesz grać RGR na wsparciu?jasiek13n pisze:rgr na kiwi, czekać na sygnał![]()
DayTrading: Piątek 25.04.2014
Re: DayTrading: Piątek 25.04.2014
pójdzie za edkiem - takie moje przypuszczenia, zobaczymycajto pisze:Po 200 pipsowej korekcie chcesz grać RGR na wsparciu?jasiek13n pisze:rgr na kiwi, czekać na sygnał![]()

dzisiaj domkną, w łyk-end na ukrainie zas sie zrobi dym i w poniedzialek otworza sie jeszcze wiekszaKusus pisze:Ale chlopaki maja cisnienie na domkniecie luki. Widac to po GU i EUChyba ze to tylko ogolny pretekst...

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
a może luka w luce ?Ciapul pisze:dzisiaj domkną, w łyk-end na ukrainie zas sie zrobi dym i w poniedzialek otworza sie jeszcze wiekszaKusus pisze:Ale chlopaki maja cisnienie na domkniecie luki. Widac to po GU i EUChyba ze to tylko ogolny pretekst...

papka medialna + bądź zachłanny kiedy inni drżąas28 pisze:FED na karku, na Ukrainie gorąco, złoto, JPY nie poważą się pejsy!!!lukpiasek pisze:niedługo wejdą hamburgery pewnie znowu włączą risk on bo coś liche te spadki były czuwajcie i pamietajcie jaki jest trend no i piątek
daj na luz

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

no pewnie że bądź, ale na dołach,lukpiasek pisze:papka medialna + bądź zachłanny kiedy inni drżąas28 pisze:FED na karku, na Ukrainie gorąco, złoto, JPY nie poważą się pejsy!!!lukpiasek pisze:niedługo wejdą hamburgery pewnie znowu włączą risk on bo coś liche te spadki były czuwajcie i pamietajcie jaki jest trend no i piątek
daj na luz![]()
a nie po kilkuletniej hossie

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
no pewnie że bądź, ale na dołach,as28 pisze:papka medialna + bądź zachłanny kiedy inni drżąlukpiasek pisze: FED na karku, na Ukrainie gorąco, złoto, JPY nie poważą się pejsy!!!
daj na luz![]()
a nie po kilkuletniej hossie

spoko i tak rynek pokaże kierunek nie ma co sie sprzeczać ja tylko wyrażam swoją opinie

i jak dla mnie dla risk off jeszcze nie pora

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

to by było ciekawe... zamknięcie pod luką, otwarcie nad....jasiek13n pisze:a może luka w luce ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Zelaznym i dlugofalowym postanowieniem moim jest to aby zdazyc wyjsc z rynku przed 22 w piatek niezaleznie od tego czy jestem -2%, +6%, czy jestem w srodku trendu czy na koncu - bez znaczenia.Ciapul pisze:dzisiaj domkną, w łyk-end na ukrainie zas sie zrobi dym i w poniedzialek otworza sie jeszcze wiekszaKusus pisze:Ale chlopaki maja cisnienie na domkniecie luki. Widac to po GU i EUChyba ze to tylko ogolny pretekst...
Takze w niedziele to ja bede sobie siedzial z browarem i tylko obserwowal gnijacy detal w lukach : - D
oczywiście rynek ma rację,
ale co do pazerności gdy rynek wzrósł 200% to się nie idzie zgodzić
ale co do pazerności gdy rynek wzrósł 200% to się nie idzie zgodzić
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.