ZielonaMgielka pisze:Nowy123 pisze:juz nic nie bede pisal co biore pod co gram i na jakich poziomach ostatni taki dzionek
Jasne. Z twoja liczba postow nie wytrzymasz dluzej niz pol dnia.
Nie obracaj tez kota ogonem bo to ty twierdziles ze masz 100% skutecznosci na shortach S&P specjalisto od opoznionych reakcji.

spoko pisz sobie sobie dalej a to ja zarabilem na tych ruchach to raz jak i na dzisiejszym
dwa nie siej demagogi bo 100 % skuteczności nie mam bo jesli bym mial to bym idalenie bral na gorkach przed odwrotem czy na dolkach
po prostu pokazywałem pewne schematy grajac pod fed 3 razy sie udalo za 4 razem zrobili niespodzianke i wybijali SL szli wyzej i sie nie udalo wejscie z S i zebranie profitow,
nie raz sie bralo S i dobieralo wyzej i cieprliwie czekalo ale suma sumaru bralo sie w takich okresach czy to fibo czasowe, czy patrzac na FEd, czy na inne wskaźniki lub pewne schematy i okresy czasowe miesiace gdze analogicznie indeksy slabosc pokazywaly by dlugo nie trzeba bylo czekać na reakcje i zberanie profitow i szybkiego zysku jak wspomniałem wcześniej o tym ze miesiac wspinaczki oddaja w tydzien
http://bbs.cobrasmarketview.com/downloa ... &mode=view
nie boj czy nie wytrzymam czy wytrzymam sie przekonasz
koncze ten temat juz graj po swojemu ja bede gral po swojemu
do kabla warto zobaczyc na te slabe prgnozy ktore sa podane
czy wrozka z LONDYNU jutro znowu przed danymi nie pokaze kierunku
-- Dodano: czw 24-04-2014, 17:08 --
USA zaczęły dostarczać więcej broni umiarkowanym rebeliantom w Syrii w ramach tajnego programu CIA prowadzonego z Jordanii. Do rebeliantów już trafiło kilkadziesiąt pocisków przeciwpancernych, ale to tylko początek - podało amerykańskie radio NPR. Rozgłośnia powołuje się na anonimowe źródła.