co juz koniec tej zabawy bo zaraz S na 1 h sygnal poleci na DTOSC
jasnehighend pisze:Nowy no nie powiesz mi, że ujek (usd/jpy) wygląda spadkowo teraz.... jak dla mnie to właśnie teraz lecimy up i kto wie czy nie na nowe szczyty.... bardzo mnie ciekawi wynik Apple'a dzisiaj po sesji - zostawiam eLkę na niego - trochę ruletka
zobaczymy zatem. ja mam inną analizępr7emo pisze: jasne
highend pisze:Nowy no nie powiesz mi, że ujek (usd/jpy) wygląda spadkowo teraz.... jak dla mnie to właśnie teraz lecimy up i kto wie czy nie na nowe szczyty.... bardzo mnie ciekawi wynik Apple'a dzisiaj po sesji - zostawiam eLkę na niego - trochę ruletka
Nie czekają przypadkiem na dane z Apple ?Nowy123 pisze:http://www.bankfotek.pl/image/1713354
dobra jechac chlopakibo Eski od wczoraj czekaja
na zebranie proftow bo pisalem ze dzis skasuje sie zyski z S
z tym się zgodzę,Nowy123 pisze:highend pisze:Nowy no nie powiesz mi, że ujek (usd/jpy) wygląda spadkowo teraz.... jak dla mnie to właśnie teraz lecimy up i kto wie czy nie na nowe szczyty.... bardzo mnie ciekawi wynik Apple'a dzisiaj po sesji - zostawiam eLkę na niego - trochę ruletka
ja tu tylko w sensie korelacji z SP500 pisze bo za tydzien FED i jak bedzie TOPEREK to rakcja znan w gore USD jak ostatnio byloa pozniej dopiero SP500 jak spada to sciaga zasoba USD JPY w dol
-- Dodano: śr 23-04-2014, 21:24 --
ta akcje c oodstawiaja pejsy to tylko wylaczne pod podciagniecie SP500
alena U J juz duzo im nie brakuje do oporu i powrotu do poziomo gdzie wczoraj USD JPY bylo notowane
ZbychuM pisze:Nie czekają przypadkiem na dane z Apple ?Nowy123 pisze:http://www.bankfotek.pl/image/1713354
dobra jechac chlopakibo Eski od wczoraj czekaja
na zebranie proftow bo pisalem ze dzis skasuje sie zyski z S
Są najwięksi, to chyba wystarczający powód.Nowy123 pisze:a co to APL to jakas wyrocznia![]()
wiekszosc spolek juz podalo wyniki bankow spolek techologicznych
ZbychuM pisze:Są najwięksi, to chyba wystarczający powód.Nowy123 pisze:a co to APL to jakas wyrocznia![]()
wiekszosc spolek juz podalo wyniki bankow spolek techologicznych