Iiii tam, taki sobie pomysł - woda w proszku, to dopiero byłby hit

Iiii tam, taki sobie pomysł - woda w proszku, to dopiero byłby hit
a jakaś podstawa ?Kusus pisze:Gu 1.668 najblizszy przystanek.
Potem 1.648
1.630
1.623
1.61
I tak talej az do 1.51 pozdro
niemiaszek pisze: NOWOTNY: RATE CUT COULD BE USEFUL AS PART OF BROADER PACKAGE
NOWOTNY: CAN ONLY JUDGE IN JUNE WHETHER LOW INFL TREND REMAINS
IMF OFFICIAL: ALL EZ STATES TO POST POSITIVE GROWTH IN 2014
IMF OFFICIAL: STILL WEAKNESSES SEEN IN EURO AREA PERIPHERY
jest też kwestia czy banki będą chciały pożyczać łatwą drogąBOCZEK pisze:niemiaszek pisze: NOWOTNY: RATE CUT COULD BE USEFUL AS PART OF BROADER PACKAGE
NOWOTNY: CAN ONLY JUDGE IN JUNE WHETHER LOW INFL TREND REMAINS
IMF OFFICIAL: ALL EZ STATES TO POST POSITIVE GROWTH IN 2014
IMF OFFICIAL: STILL WEAKNESSES SEEN IN EURO AREA PERIPHERY
qe może nie bedzie, ale jak im dalej z inflacją bedzie pod górkę to ujemne stopy jak nic, albo jakiś twist, bo niby jest dobrze, ale jednak boją się ze ludzie zamiast wydawać zaczną oszczędzać, ja bym wydawał w czasach deflacji, bo co mi z tych oszczedności jak inflacja i tak przyjdzie, a co towary bedą, to bedę.
pr7emo pisze:już czekam od świąt na mocny spadek, a ujek w konsolidacji wrrNowy123 pisze:pr7emo pisze:będzie wodospad na uj?
obserowac SP500
nie wiem jak sapinka chodzi bo nie obserwuje za zwyczaj, ale jak by popatrzeć z punktu widzenia dołączania kolejnego stada to powinniśmy w dół pojechać kilka dni
znam dobrze ten wykres, ciekawe ile czasu mieliby lecieć w dółNowy123 pisze:elliottfxtrader.blogspot.com/2014/04/nikkei-225-futures-daily.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+ElliottWaveNyseAndForexBlog+%28Elliott+Wave+NYSE+And+Forex+Blog%29
pr7emo pisze:znam dobrze ten wykres, ciekawe ile czasu mieliby lecieć w dółNowy123 pisze:elliottfxtrader.blogspot.com/2014/04/nikkei-225-futures-daily.html?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+ElliottWaveNyseAndForexBlog+%28Elliott+Wave+NYSE+And+Forex+Blog%29