Apropo ropy to uważał bym z dalszymi spadkami ... Brakuje tam jeszcze jednej fali ... To zejście to był koniec korekcyjnej fali 4. Przynajmniej tak po mojemu jeśli koś czeka na dalsze spadki to raczej od poziomu 105,00
Możesz podać jaki masz SL (ewentualnie poziom gdzie uznasz, że sie pomyliłeś) i mniej wiecej TP?harymilloki pisze:A co do SP500 to siedzę w S od 1855,00Ale wytrwały jestem i czekam !!!
ja też uważam ze kabel niema juz siły według mnie powinien trochę schodzicpsxor pisze:Ja sie zaczne martwic jak wybijemy ostatnie szczytyasm3k pisze:jak przejdziemy 1.6875 to potem juz jest pustka i dalej tylko 1.70 psychologiczne
a tak..prawda prawda...jak dojdzie 69 to sie bedziemy martwic co dalej...pozdro1.6875 nawet nie biore pod uwage
a tym bardziej 1.69-1.70, Carney to by się chyba mocno wkurzył i w złości by powiedzial ze najblizsze podwyzki stop to w 2020 roku
O to chodzi? :ForexTig3r pisze:Ktoś pomoże mi znaleźć pozycje detaliczne na myfxbook?
Na M5-M30 mamy coś a'la RGR, na H4 podwójny szczyt?jacek3636 pisze:ja też uważam ze kabel niema juz siły według mnie powinien trochę schodzic