ja wrzuciłem teraz eSkę na DAX. Zresztą Nowy pisał o okolicach 9590-9600 punktów (nie wiem czy futy czy kasowy miał na myśli), zobaczymy czy miał rację

też mam taki problemZbychuM pisze: I w brodę sobie pluję, że pozamykałem wcześniej część eLek
Kabel jak sie nic nie zmieni do wieczora to jutro atak 1.6875 ?asm3k pisze:Kabel zabetonowało...wygląda ze brakuje dawców...
jak przejdziemy 1.6875 to potem juz jest pustka i dalej tylko 1.70 psychologiczneasm3k pisze:no jabym chcial na 1.69 i tam odwracal na s na jakims pulu...ale to tylko myslenie zyczeniowe bo pewnie szybciej zamkne...obaczymy...ktos jeszcze na L siedzi ?
jak przejdziemy 1.6875 to potem juz jest pustka i dalej tylko 1.70 psychologiczne
Ja sie zaczne martwic jak wybijemy ostatnie szczytyasm3k pisze:jak przejdziemy 1.6875 to potem juz jest pustka i dalej tylko 1.70 psychologiczne
a tak..prawda prawda...jak dojdzie 69 to sie bedziemy martwic co dalej...pozdro
Powoli docieramy do ostatniej gorki ostatniej dolnej nogi. Warto obserwowac reakcje kursu powyzej.zielonamgielka pisze:Bardzo ciezko "zmusic" sie do kupna na tych poziomach ale jesli D1 zamknie sie w aktualnym ksztalcie to biore longi po rynku
https://www.tradingview.com/x/zng1T3JU/