DAX nadal UPharymilloki pisze:Jakoś mam wątpliwości aby dzisiaj jeszcze coś ciekawego wykombinowali. Szczególnie na DAXie, może na SP500 i DJ30 się coś wydarzy. Sprawa Ukrainy chyba naprawdę pomogła indeksom.

DAX nadal UPharymilloki pisze:Jakoś mam wątpliwości aby dzisiaj jeszcze coś ciekawego wykombinowali. Szczególnie na DAXie, może na SP500 i DJ30 się coś wydarzy. Sprawa Ukrainy chyba naprawdę pomogła indeksom.
highend pisze:DAX nadal UPharymilloki pisze:Jakoś mam wątpliwości aby dzisiaj jeszcze coś ciekawego wykombinowali. Szczególnie na DAXie, może na SP500 i DJ30 się coś wydarzy. Sprawa Ukrainy chyba naprawdę pomogła indeksom.
harymilloki pisze:Jakoś mam wątpliwości aby dzisiaj jeszcze coś ciekawego wykombinowali. Szczególnie na DAXie, może na SP500 i DJ30 się coś wydarzy. Sprawa Ukrainy chyba naprawdę pomogła indeksom.
Jaką luką, luka już domknietaBemowo1 pisze:Tylko co z luką?????
harymilloki pisze:highend pisze:DAX nadal UPharymilloki pisze:Jakoś mam wątpliwości aby dzisiaj jeszcze coś ciekawego wykombinowali. Szczególnie na DAXie, może na SP500 i DJ30 się coś wydarzy. Sprawa Ukrainy chyba naprawdę pomogła indeksom.
Bywa i takPowinien jeszcze wrócić
Może tak może nie ... Pewnie ktoś to tam wielukpiasek pisze:harymilloki pisze:Jakoś mam wątpliwości aby dzisiaj jeszcze coś ciekawego wykombinowali. Szczególnie na DAXie, może na SP500 i DJ30 się coś wydarzy. Sprawa Ukrainy chyba naprawdę pomogła indeksom.
kasowy na dax zamknięty , na futures zrobia klasyczne wycinanie stopów o ile ameryka wywali nowy szczyt a już nie dużo brakuje 30pkt a to chyba tylko nie całe 2%![]()
![]()
bądż pewny że hamburgery na darmo sp nie pompują żeby w połowie drogi odpuszczać