DayTrading: Czwartek 17.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 18 kwie 2014, 00:00

Wzrost
18
58%
Bez zmian
2
6%
Spadek
11
35%

Liczba głosów: 31

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 17.04.2014

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

83luk pisze:Bez kitu...Forum DT powinno sie nazywac anty DT. Ogromna wiekszosc spekulacji zab ,srebrnych motorow, tygrysow i innych flag amerykanski to dokladne przeciwienstwo ruchow na rynku.Wiec albo celowo ze zwykklej narodowej zawisci wprowadzacie ludzi w blad albo zeczywiscie wszyscy cisniecie demo....Antywskazniki...
antywskaźnki są najlepszymi wskaźnikami

-- Dodano: 17 kwie 2014, 18:44 --

domkną lukę na edku czy zostawią ją w pi...... na kilka tygodni.

obecny kształt dziennej świecy nie wróży dobrze byckom

-- Dodano: 17 kwie 2014, 18:46 --

edek.

Zbyt czytelne aby się sprawdziło....????

początek fali 3, czy ściema
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

blueeyes22
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: blueeyes22 »

ZbychuM pisze:
blueeyes22 pisze:Patrząc na ten wykres nachodzi mnie jeszcze taka myśl, że jeszcze będzie próba wycięcia SL tych co wsiedli do pociągu przy 1890 by dopiero zacząć "majówkę"
Które jajo dasz sobie za to wyciąć ?
Stawiam co najwyżej wielkanocne jajo, a wykres mi dalej mówi up, a dodruk czy tez jego brak tu i tam mnie nie interesuje

Awatar użytkownika
ForexTig3r
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: ForexTig3r »

Uda mi się z tym GBPCAD, czy nie ?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线

Awatar użytkownika
Bemowo1
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Bemowo1 »

blueeyes22 pisze:
ZbychuM pisze:
blueeyes22 pisze:Patrząc na ten wykres nachodzi mnie jeszcze taka myśl, że jeszcze będzie próba wycięcia SL tych co wsiedli do pociągu przy 1890 by dopiero zacząć "majówkę"
Które jajo dasz sobie za to wyciąć ?
Stawiam co najwyżej wielkanocne jajo, a wykres mi dalej mówi up, a dodruk czy tez jego brak tu i tam mnie nie interesuje
A potencjalna interwencja EBC też Ciebie nie interesuje?

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

83luk pisze:Bez kitu...Forum DT powinno sie nazywac anty DT. .
kiedyś była taki wątek, sam go zalożyłem nazywał się anty DT, ale wtedy nie było działy DT, tylko czasówki

83luk pisze: ....srebrnych motorow...
masz jakieś problem z moim motorem, 3 posty dziś napisałem, dwa z pytanie o LTRO, jeden o VIX i ten jest czwarty, a co ma tracićić czas i patrzeć jak mi pipsy uciekają. Pewnie wszedłeś pod czyjąś "rekomendajce" i teraz załujesz, jak rzucasz takie texty, to poprzyj to dziejszywmi swoim pozycjai, zebyśmy wszyscy mogli Cię podziwiać :D
lukpiasek pisze:boczek powiedz że sobie jaja robisz ze mnie bo padne ze śmiechu :509:
tak pół żartem pół serio :mrgreen: bo oczywiscie sam sobie wpisałem ten VIX w gogle, i na tarding viev
marekdt pisze:Masakra... VIX :wpale:
poprawiłem sie zanim plaskacza dostałem http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p674525 :p
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

jednak puszczają zwieracze na złocie no nic zobaczymy jak dużo ludzi umoczonych w eL
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
kera.p
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kera.p »

Złotko wystrzeliło down - widoczny mały RGR na m15 --> może pociagnie dalej :564:
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" :wink:

blueeyes22
Gaduła
Gaduła

Nie ma takiej opcji by była interwencja EBC, za duże ryzyko by skasować banki odpływem kapitału..., takie zagranie prędzej spowoduje potrzebę ratowania banków niż nagły wzrost kredytów w unii...Oczywiście pod hasłem "interwencja" rozumiem np ujemne stopy depozytowe i zdaje sobie sprawę , że prezes Draghi jest w miarę odpowiedzialny i wspomina o nich tylko w charakterze straszaka, choć jest też taka opcja , że hossy trwają 5 lat, wiec obecna się powinna powoli kończyć i wyskoczyć jakaś świnia z szafy, pod tym względem wygenerowanie nowego kryzysu przez ECB mogło by nastąpić, ale nie sądze by byli tacy głupi

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

to nie mario wywoła kryzys, to putin, oni jemu snakcje, on im snakcje, też jestem zdania ze bardziej obetnie stopy niż dodrukuje kasę, a może zrobie coś na wzór operacji TWIST
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

blueeyes22
Gaduła
Gaduła

Inne działania ze strony ECB też tylko chwilowo mogą działać osłabiająco na euro, bo w długim terminie sytuacja w strefie by się poprawiła, a dzięki temu i euro się umocni. A dolar jest częściowo skreślony i sami sobie w stopę strzelili, bo coraz wiecej krajów chce wprowadzenia rezerwowej waluty, dolar jako waluta drugorzedna może się tylko osłabiać w długim terminie i żadne wstrzymanie drukowania temu nie pomoże

Zablokowany