DayTrading: Czwartek 17.04.2014
Re: DayTrading: Czwartek 17.04.2014
ostatnie dane na dziś , jak nie wywołają impulsu można zabierać zabawki i kończyc na dzis raczej ;/
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

to jest debil jak hu**, zobaczcie jakie on ma poglądyharymilloki pisze:Tylko że pan JKM to wielki przeciwnik UE. On najchętniej zrobił by w Polsce średniowiecze 21 wieku. A takie wywody na temat UE to każdy kto ma do niej negatywny stosunek wygadywać może. Często oglądam wywiady z NIM
. Kiedyś nawet go popierałem ale ostatnimi czasy Gość:) chyba trochę sfiksował, sądząc po jego sposobie wypowiedzi.
był ostatnio u mnie w mieście, myślałem że po tym wywiadzie zajmie się nim prokuratura
https://www.youtube.com/watch?v=hBpYX1F_12Q
- harymilloki
- Maniak
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
dobra jest impuls będzie sie działo jeszcze 

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Wczoraj złe dane, dla UE, dzis złe dla niemców, za to dobre dla hamburgerów, czyżby putin to wszytko trzymał w napięciu? jak jeden 1,37 nie bdzie to ja już nie wiem co, choć z drugiej strony jutro wszyscy wolne mają, wiec mogą nie grać
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
plynnosc dzis slaba USD JPY nigdy luki nie mialem a tu
masz złoto jeszcze bo piekło się otwiera

Patrzcie na USDCHF - tam może być wybicie UP na 50-80 pipek
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
albo ta spłata tego LTRO to wszytko trzymie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- harymilloki
- Maniak

-- Dodano: czw 17-04-2014, 15:06 --
no raczej.... w załącznikulukpiasek pisze:
masz złoto jeszcze bo piekło się otwiera

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"cierpliwość popłaca..."