http://www.zerohedge.com/sites/default/ ... 6_EOD2.png
-- Dodano: śr 16-04-2014, 22:59 --
IBM tez w dol po sesji jak GOOGLE
DayTrading: Środa 16.04.2014
Re: DayTrading: Środa 16.04.2014
z okazji świeta wigu20 życze wszystkim żeby za następną dekade wig30 dał zarobić tyle samo
Nowy a Tobie na świeta życze żeby ktoś w końcu stworzył jakąś aplikacje dla ludzi z internetową dysleksją
w przyszłości będzie łatwiej internetowym archeologom to wszystko przetworzyć
no offence of course !
naewono kuzmasz oco micchoidzi !
Pozdrowienia 
i zróbcie mi w końcu miejsce na Sp już jestem przyszykowany po 1780brać

Nowy a Tobie na świeta życze żeby ktoś w końcu stworzył jakąś aplikacje dla ludzi z internetową dysleksją

w przyszłości będzie łatwiej internetowym archeologom to wszystko przetworzyć

no offence of course !

i zróbcie mi w końcu miejsce na Sp już jestem przyszykowany po 1780brać

-
- Gaduła
Re: DayTrading: Środa 16.04.2014
Przy akcji "1" to jak najbardziej byłem za Twoim scenariuszem Nowy123, akcje "2" i "3" dały mi dużo do myślenia... Numer "4" a następnie "5" dają mi sygnał, że prędzej wpadnie 1890 niż 1800 i to w perspektywie kilku dni, a jak będzie to rynek zweryfikuje...
-- Dodano: 16 kwie 2014, 22:49 --
Na d1 też nie wygląda jak by dołem miało w najbliższym czasie iść, a raczej jak by miało ochotę jeszcze powalczyć o jakiś szczyt i ewentualnie dopiero nawrót, wybicie okolic 1830 tylko dwa dzionki utrzymało w ryzach i za 3cią próbą ładnie pękło
-- Dodano: 16 kwie 2014, 22:49 --
Na d1 też nie wygląda jak by dołem miało w najbliższym czasie iść, a raczej jak by miało ochotę jeszcze powalczyć o jakiś szczyt i ewentualnie dopiero nawrót, wybicie okolic 1830 tylko dwa dzionki utrzymało w ryzach i za 3cią próbą ładnie pękło
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.