sl 3750-3800 - tp 4001yeahman pisze:U mnie poszedł buy na edku - sam nie wiem czy dobrze w sumie ale uzależnienie robi swoje![]()
Pytanie do byczków gdzie jest SL i gdzie jest TP ?

sl 3750-3800 - tp 4001yeahman pisze:U mnie poszedł buy na edku - sam nie wiem czy dobrze w sumie ale uzależnienie robi swoje![]()
Pytanie do byczków gdzie jest SL i gdzie jest TP ?
Wlaśnie leci na południe zobaczymy jak dalekoNowy123 pisze:kera.p pisze:Jakoś nie spieszy się SP do zamknięcia luczki... Nowy a wg Ciebie po domknięciu poleci w dół czy UP...
pow wczoraj moga zrobic odwrotnie i juz nie podbijacale tego opor nie przejda z miejsca i mysle ze bedziemy sie brydzlowac 50 60 kasowy caly dzien z powolnym opadaniem podskokiem i znowu opadaniem az do 20 00 jakis ruch na bezowej wolal bym opcje pierwsza czyli w dol i juz bez podbitek przed koncem
no ale bankstera meda wyslala by znowu pobakiwaly o qe w Azji
tak wsam raz przed long week my sprzedac akcje
na oporze USD JPY opor na nikkie na SP500 ale sklaniam sie bardziej do sesji bez wyrazu
wlasne wpadlo S na SP500 1850 futy na DT sobe cos zagrac
-- Dodano: śr 16-04-2014, 15:34 --
jutro Czwartek piatek wolny wiec akcje moga parzycna long week jeszcze na takich poziomach
ale im dziś nie poszłoniemiaszek pisze:Hello
* Euro-dollar; $1.3710(VL), $1.3715-25, $1.3750(VL), $1.3770(L), $1.3850,
$1.3860, $1.3900, $1.3910, $1.3925
* Cable; $1.6600, $1.6650, $1.6685(VL), $1.6700, $1.6715(L)
kamon... ale inflacji nie ma w eurozonie : ) ... brak inflacji = brak wzrostu PKB ... o inflacje wszystkim chodzi, żeby ją pobudzic, ...pr7emo pisze:edek może do góry dalej jechać, czemu nie?
Draghiemu na rękę mocne euro, ponieważ są niskie stopy i jest okoliczność ryzyka inflacji importowej
słabe euro i niskie stopy to duże ryzyko skoku cen
highend pisze:oj tam zaraz zbanują... napisałem, że zraportuję co jakiś czas - powiedzmy raz w tygodniu może być?
Nowy jak tam sp500 - teraz podbijanko i o 16.00 wodospad?
czy może tym razem jazda na północ?
odkręcili kurek by stymulować inflację niskimi stopamipedro pisze:kamon... ale inflacji nie ma w eurozonie : ) ... brak inflacji = brak wzrostu PKB ... o inflacje wszystkim chodzi, żeby ją pobudzic, ...pr7emo pisze:edek może do góry dalej jechać, czemu nie?
Draghiemu na rękę mocne euro, ponieważ są niskie stopy i jest okoliczność ryzyka inflacji importowej
słabe euro i niskie stopy to duże ryzyko skoku cen