DayTrading: Środa 16.04.2014
Re: DayTrading: Środa 16.04.2014
Jakoś nie spieszy się SP do zamknięcia luczki... Nowy a wg Ciebie po domknięciu poleci w dół czy UP...
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

załóż sobie blog bo cie tu zbanują za takie cośhighend pisze:poczekaj - spokojnie... spróbuję tak grać przez miesiąc, półtora... - powiedzmy do końca maja.atlanticos pisze:powinniście ten pomysł z wielkością depozytu szybko opatentować i sprzedawać jako szkolenie z zarządzania kapitałem... a tytuł szkolenia " JAK STRACIĆ DEPOZYT ŻEBY NIE ZABOLAŁO" ....komedia dosłownie co tu się czasem czyta![]()
depo 500 PLN, jeśli uda się zarobić 100% (czyli kolejne 500 PLN) - to nie gram dalej tylko wypłacam 80% zysku tak jak mi zasugerował ktoś znany z forum, w tym przypadku będzie to 400 PLN, depo zostaje powiekszone o 100 PLN i gram dalej.
Pod koniec maja dam znać jak poszło i czy metoda się sprawdziła. Aktualny stan depo wynosi 401 PLN. Będę raportował co jakiś czas.

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

oj tam zaraz zbanują... napisałem, że zraportuję co jakiś czas - powiedzmy raz w tygodniu może być?
Nowy jak tam sp500 - teraz podbijanko i o 16.00 wodospad?
czy może tym razem jazda na północ?
Nowy jak tam sp500 - teraz podbijanko i o 16.00 wodospad?
czy może tym razem jazda na północ?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
No Harry - Edek zrobił DOWN - teraz czekam na Geja tylko coś się nie zanosi 

"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

kera.p pisze:Jakoś nie spieszy się SP do zamknięcia luczki... Nowy a wg Ciebie po domknięciu poleci w dół czy UP...
pow wczoraj moga zrobic odwrotnie i juz nie podbijac

na oporze USD JPY opor na nikkie na SP500 ale sklaniam sie bardziej do sesji bez wyrazu
wlasne wpadlo S na SP500 1850 futy na DT sobe cos zagrac
-- Dodano: śr 16-04-2014, 15:34 --
jutro Czwartek piatek wolny wiec akcje moga parzyc

uuuu jak już nowy taką bide zaklina i uśrednia shorty to moja wróżba na dziś to atak na 1890-1900 do końca dnia 
bez żadnych DUMP już dziś tylko spokojne UP
aha sugeruje się moim własnym wskaźnikiem do tego wynika to z AT iAF ale nie powiem co i jak bo żeby nowy nie odgapił

bez żadnych DUMP już dziś tylko spokojne UP

aha sugeruje się moim własnym wskaźnikiem do tego wynika to z AT iAF ale nie powiem co i jak bo żeby nowy nie odgapił

Ostatnio zmieniony 16 kwie 2014, 15:39 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2014, 15:40 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- harymilloki
- Maniak
Na obecną chwilę wyeliminowałem JENY ze swojego tradingu, technicznie są one ciężkie do określenia. Także nie pomogę.kera.p pisze:No Harry - Edek zrobił DOWN - teraz czekam na Geja tylko coś się nie zanosi
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
U mnie poszedł buy na edku - sam nie wiem czy dobrze w sumie ale uzależnienie robi swoje
Pytanie do byczków gdzie jest SL i gdzie jest TP ?

Pytanie do byczków gdzie jest SL i gdzie jest TP ?
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
mogą podnieść stopy u CADa