Nowy123 pisze:przecie pisalem ze odbicie kocika cierpliwosci jeszcze raz cierpliwoscelusia pisze:O ja pitoleDax
Liczysz że odbije? Ja się zastanawiam czy to nie przez Ukrainę, a wtedy będzie piekło
Nowy123 pisze:przecie pisalem ze odbicie kocika cierpliwosci jeszcze raz cierpliwoscelusia pisze:O ja pitoleDax
masz na myśli odbicie od górnej bandy kanału spadkowego ?BOCZEK pisze:US INDEX
ukraina czy nie ukraina ja gralem pod korone potrójny szczyt i analogie z 2011elusia pisze:Nowy123 pisze:przecie pisalem ze odbicie kocika cierpliwosci jeszcze raz cierpliwoscelusia pisze:O ja pitoleDax
Liczysz że odbije? Ja się zastanawiam czy to nie przez Ukrainę, a wtedy będzie piekło
IMO problem ukrainy przestaje mieć znaczenie - zachód jest punktowany przez putina i ławrowa na każdym kroku i szuka rozwiązania dzięki któremu mógłby wyjść z twarzą z tego bagna... zobaczymy co uradzą w genewie...Nowy123 pisze:ukraina czy nie ukraina ja gralem pod korone potrójny szczyt i analogie z 2011
ja dxy podglądam tylko na D1 żeby zobaczyć kierunek i przyczyny zmian na g/u i e/u - konstrukcja indeksu nie pomaga mi w DTBOCZEK pisze:Ciapul, myślałem bardzij o m30 i wyjscie dołem z tego niby klina