DayTrading: Wtorek 15.04.2014
-
- Gaduła
Re: DayTrading: Wtorek 15.04.2014
do zobaczenia w piatek wieczorem za dwie i pol swieczki d1
zdaje sobie sprawe, ale licze ze beda chcieli pomacać luke od dołu a tam może troche stopów stać... ale jak już tam się zbliżymy to i tak SL na 3842 przestawięatlanticos pisze:okolice 3850 jest r1 i 50 fibo spadków - wyżej dziś sił może braknąć

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
O ja pitole
Dax

święte słowa - nikt nie handluje juz normalnie - albo jedziesz w dobrą strone albo same oczekujące zlecenia na podstawie kresekniemiaszek pisze:coraz cięższy kawałek chleba cały ten forex...crok. pisze:to co znowu koniec handlu na dzisiaj > szybkie strzaly i tyle ? paru sie pobawilo![]()
jak podczas londka się okruchów ze stołu nie zgarnie to można głodnym cały dzionek chodzić...
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

elusia pisze:O ja pitoleDax
Siorbie siorbie - a Nikkei pójdzie za nim... i usdjpy też

Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
edek to chwilowa reakcja kto ma jaja i się obraczkuje?
chciwość jest dobra
ale żeby nie było, że życzeniowo to celuje w odbicie od zaznaczonej kreskiatlanticos pisze:okolice 3850 jest r1 i 50 fibo spadków - wyżej dziś sił może braknąć
https://www.tradingview.com/x/K4ww6qwp/
-- Dodano: wt 15-04-2014, 17:10 --
jaja czy jajeczkapkubiu pisze:edek to chwilowa reakcja kto ma jaja i się obraczkuje?

Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
przecie pisalem ze odbicie kocika cierpliwosci jeszcze raz cierpliwoscelusia pisze:O ja pitoleDax

-
- Gaduła
Zwłaszcza Edek...niemiaszek pisze:coraz cięższy kawałek chleba cały ten forex...crok. pisze:to co znowu koniec handlu na dzisiaj > szybkie strzaly i tyle ? paru sie pobawilo![]()
jak podczas londka się okruchów ze stołu nie zgarnie to można głodnym cały dzionek chodzić...
US INDEXelusia pisze:O ja pitoleDax
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!