zrobimy zrzute i przeszczepią muatlanticos pisze:to sie dziś porobilo... kabel rosnie, edek rosnie, kangur spada. Kusus zaraz nie bedzie mial lewego jaja... rzeznia doslownie

zrobimy zrzute i przeszczepią muatlanticos pisze:to sie dziś porobilo... kabel rosnie, edek rosnie, kangur spada. Kusus zaraz nie bedzie mial lewego jaja... rzeznia doslownie
https://www.youtube.com/watch?v=jvLEVBffLUQpedro pisze: no jedziemy, jedziemy...
Trudno...niech wtopie te 40 pipek. Poczekam az troche poleca w gore i dolacze sie do satlanticos pisze:to sie dziś porobilo... kabel rosnie, edek rosnie, kangur spada. Kusus zaraz nie bedzie mial lewego jaja... rzeznia doslownie
będzie jajecznica na wieczórpedro pisze:stary... niewiele rzeczy jest mnie w stanie urazic...lukpiasek pisze: zrobiłbym sell 1297 ale mi depo mówi że jest za małe i nie chce drugi raz błedu popełnić żeby mi mc zamykał pozycje bo ja lepiej wiem kiedy ją zamknąć/ wywaliło mi shorty na 1325 tylko dlatego że za ostro pocisnąłem dziś moje eSki wszystkie były by zarobione wiec nic nie otwieram ale min. 1275-77 do wieczora na złocie widze
bez urazy
a juz na pewno, nic i nikt na tym forum ; )
![]()
lewe jajo, że daily na zlocie zamknie się ponad 1300... a to co dziś było, to promocja dla L ; )
byl moment dzisiaj, że 3% na minusie bylo, teraz -1.7% ... Long od 1291 pracuje... wstyd nie kupic za tą cene jak do konca roku widzialbym 1573lukpiasek pisze:będzie jajecznica na wieczórpedro pisze:stary... niewiele rzeczy jest mnie w stanie urazic...lukpiasek pisze: zrobiłbym sell 1297 ale mi depo mówi że jest za małe i nie chce drugi raz błedu popełnić żeby mi mc zamykał pozycje bo ja lepiej wiem kiedy ją zamknąć/ wywaliło mi shorty na 1325 tylko dlatego że za ostro pocisnąłem dziś moje eSki wszystkie były by zarobione wiec nic nie otwieram ale min. 1275-77 do wieczora na złocie widze
bez urazy
a juz na pewno, nic i nikt na tym forum ; )
![]()
lewe jajo, że daily na zlocie zamknie się ponad 1300... a to co dziś było, to promocja dla L ; )![]()
od high wczoraj do low dziś 42$ troche słabo z mocą byków ale wszystko jest możliwe
a 1h temu sie nie martwiliniemiaszek pisze:EURO-DOLLAR: The euro rallies as the dollar falls backs across the board oncrok. pisze:tylko dlaczego edek nie spada ?
lower US yields as market worries over Ukraine/Russia come more to the fore. The
pair sets an intraday high of $1.3830 just below the Apr14 US high of $1.3832
and $1.3834 which is 38.2% of recent $1.3907-$1.3791. Furthers offers reported
into $`1.3850 and trades last at $1.3826