DayTrading: Wtorek 15.04.2014
Re: DayTrading: Wtorek 15.04.2014
Panowie Gold spadł aby grubasy za dużo nie stracili kupując swoim kochankom prezenty na święta i z Mojej strony wszystko na ten temat, po Świętach kierunek PŁN. 

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... to#p671536pedro pisze:nie wiem o co chodzi, ale zawsze mnie smucą spadki cen na złocie ....
hihihihi jaki widzisz zasięg 5 fali spadkowej?

W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

<°)))))>< pisze:http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... to#p671536pedro pisze:nie wiem o co chodzi, ale zawsze mnie smucą spadki cen na złocie ....
hihihihi jaki widzisz zasięg 5 fali spadkowej?![]()
ja widze tylko Longi na złocie ; ).. podkupiłem na 1291, TP nieważny narazie... SL, 1286 ... will see : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
tylko dlaczego edek nie spada ?
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

bo ma jeszcze do skonczenia, V na daily? ; )crok. pisze:tylko dlaczego edek nie spada ?
Jutro też jest dzień.
Bo lukpiasek widzi 1.42crok. pisze:tylko dlaczego edek nie spada ?

a tak na serio to tez mnie to dziwi i dlatego staram sie omijać tą pare na razie
-
- Gaduła
Też zadaje sobie te pytanie... W sumie nie wybił LT na M15 ale podejrzewałem że zejdą ceną...crok. pisze:tylko dlaczego edek nie spada ?
Może dlatego :crok. pisze:tylko dlaczego edek nie spada ?
EBC nie udało się przeprowadzić sterylizacji SMP. Jest to pierwszy kłopot EBC ze ściągnięciem pieniędzy z rynku od 28 stycznia.
EBC zdejmie z rynku w ramach swoich operacji 153,4 mld euro wobec zakładanych 172,5 mld.
bo to może oznaczać, że z płynnością jest już bardzo krucho...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
hmmm.... co to te 20 piepk wobec tych miliardów
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2014, 16:09 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
pedro pisze:<°)))))>< pisze:http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... to#p671536pedro pisze:nie wiem o co chodzi, ale zawsze mnie smucą spadki cen na złocie ....
hihihihi jaki widzisz zasięg 5 fali spadkowej?![]()
ja widze tylko Longi na złocie ; ).. podkupiłem na 1291, TP nieważny narazie... SL, 1286 ... will see : )
zrobiłbym sell 1297 ale mi depo mówi że jest za małe i nie chce drugi raz błedu popełnić żeby mi mc zamykał pozycje bo ja lepiej wiem kiedy ją zamknąć

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem