niemiaszek pisze:grałem szybkie S na pierwszym jej teście, ale jak narazie tylko do D_Pivota 1.6723 mieli siłę i nadal w miejscu, totalna kiszka
aktualnie na H4 wygląda to na wybicie i retest od góry tej spadkowej...popatrz dobrze
po mojemu to się wszycho zaczyna układać na wybicie tej spadkowej LT i zabawa z wyższymi poziomami, ale przy obecnym zakresie rychu i świeczkach na M5 to chyba trzeba czekać na pejsów i konkretne rozdania...
Ja wtedy zamykałem L, S mam od drugiego odbicia TP 6703 i potem poczekam na L - ale grubo i krótko bo skłaniam się w strone południa coraz bardziej...
-- Dodano: wt 15-04-2014, 13:20 --
pedro pisze:grubo
całe depo w S
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Ja się pytam, co to do cholery jest
W Twoim przypadku to jednak większość ma rację - nie zaprzątać sobie głowy, ignorować.
Cześć.
aktualna sytuacja rynkowa w stylu tego forum czyli daytrading wykres kazdy ma przed nosem a to jest moja jego interpretacja to tak trudno zrozumieć ? ty coś może lepszego wstawiłeś ? screen swieczek h1 czy h4 z linią po dołkach pociągnietą i co to ma być ja się pytam ? może przebije a może odbije no gratuluje merytoryczności
aha co do mnie to większość się myli to tak jak na forex graj przeciw detalowi a nie stracisz
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2014, 13:36 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem
jen-yy pisze:duch richarda jak Lenin - wiecznie żywy
przecież Zeuss potwierdził że Rychu na pokładzie tego malezyjskiego samolotu był i do końca nic się nie bał... dobrze obstawił spadki
grubo
dalej pejsaci bracia, zza wielkiej wody... kupywac złoto
a ja mam wrażenie że pejsy nienawidzą złota, bo przypomina im o realnej wartości pieniądza, a oni wolą zdecydowanie wirtualne pieniądze = zapis komputerowy
jakie wasze zapatrywania na złoto, czy goldmany zatopią kurs złotka?
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
GiGa pisze:
Na 0,9294 jest mocne wsparcie,
na 0,9302 0,618% fibo ostatnich wzrostów, więc tam powinien być zasięg wybicia tego trójkąta : )
najpierw wyjdźmy dołem bo co do tego pewności nie mam... a zasięg zazwyczaj jest orientacyjny... mój TP często po wybiciach jest w okolicy 70% zasięgu lub na silnym wsparciu, oporze jeśli taki się po drodze zdarzy