ZbychuM pisze:Spoko, pejsy wejdą to się przekonamy co dalej.Nowy123 pisze:spoko 1890 S mam wiec zysk juz spory zabezpieczony wiec niech robia co chca czekam cierpliwiepisalem tak samo po FOMC ze odchoruja to na drugi dziene
bo nic sie nie zmienilo
moze tym raze mbedzie inaczej nie jestem nieomylny wiec sie nie upieram wczorja pisalem ze od dolu widzialbym jeszcze test 1840 50 kociak i zabek by zwracac na volumeny jakie sa na swiecajc wzrostowych a spadkowych tak ze nie jestem nieomylny moze tym razem bedze inaczej
tak samo jak pokazywalem ten wykres na 2014/2015 http://media.peakprosperity.com/images/ ... -25-14.jpg
tak jak analogie z 2011 do 2014 to moje spostrzezenia pod cos grac trzeba i obserwacje zachowania voalumenow i dywerygencji
spoko ja sie nie upieram ale staram sie wyłapywać jakieś dywery itp itd pod na walutach FOMC gralem podobnie jak pod FED ale jedno zdanie o stopach a toper bez zmian i reakcja byla tak a nia inna i trzeba bylo zamykac a raczej SL zamykaly pozycje a pozniej bylo co bylo gdyby przetrzymać to na drugi dzien odchorowanie bylo ale na walutkach mam zasade SL jest swiete bo sie wchodzi i ma pare pozycji wiekszych jak jeszcze jest maly zysk lub na edku byla strata a akcja spekulacyjna sie nie udala nic nie zmieniam zamyka pozycje i szukam następnego wejścia pod "odchorowanie" kazdy ma jakas tam strategie