DayTrading: Poniedziałek 14.04.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 14.04.2014
za 10 minut ma być jakaś konferencja fomc... a ja wlasnie zapakowalem buy na edku, nie dorbze nei dobrze 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Ktoś wspominał o Gold = wychodzi mi coś takiego... dla trendu spadkowego...
Spadek, wzrost i spadek (trend)

Natomiast DAX przyciągnął moją uwagę dziś...
Już widzę co się święci... jutro - będzie pewnie taki mały 'flashcrash' na parkietach Europejskich... ze spadkami 3-4.5%
DAX: Między 9395-9420-9430 widziałbym nie małą strefa sprzedających... - Z TP 8690 ...

Spadek, wzrost i spadek (trend)

Natomiast DAX przyciągnął moją uwagę dziś...

Już widzę co się święci... jutro - będzie pewnie taki mały 'flashcrash' na parkietach Europejskich... ze spadkami 3-4.5%

DAX: Między 9395-9420-9430 widziałbym nie małą strefa sprzedających... - Z TP 8690 ...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2014, 18:38 przez marekdt, łącznie zmieniany 1 raz.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
tym razem cie posłucham i przygotuje się na spadki edka przy FED a nie jak ostatnio tyle że tym razem spadek będzie od 1.42-1.43 do okolic 1.4 mniemamNowy123 pisze:http://www.federalreserve.gov/monetaryp ... endars.htm
kazdy chyba wie pod co gramy pod nastepny FEDczyli umocnienie USD pod nastepne ciecia 10 mld

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

nie, nie załączył się, tylko zapomniałem zrobićyeahman pisze:Boczek chyba załącznik się nie zalączył
U mnie na D1 edek wyglada tak.

teraz jest,
mi dwa razy wychodzi technicznie zasięg 1,41, dla oby dwóch fal ruchów, moim zdaniem dobijemy powyżej 1,41, ponieważ "tak mi wychodzi z analizy technicznej, a i system podpowiada ze dziś zarobię" choć z drugiej strony nie wykluczam spadków, jednak biorąc pod uwagę trzecią stronę .... ograniczyć QE a wycofać tę kasę z rynku, to dwie inne sprawy, wątpię żeby teraz to co nadrukowali wycofywali.... a tel siedzi zapkowany po uszy w S jak nie mają SLi, to margin call i tak sie włączy

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2014, 18:41 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
UJek stanął... jak to ktoś kiedyś poetycko określił "jak widły w gnoju". Czyżby Pan Heniek czekał w piwnicy na info, w którą stronę ma wajchę przestawić? 

Tutaj Pan Heniek nie czeka w piwny wieżowca, tylko na jego szczycie 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
sp500 zdechaly kot moze byc jeszcze do 840 45 kasowy nie dzs ale jeszcze z jutra
luka dzsiejsz nie domknieta jeszcze
luka dzsiejsz nie domknieta jeszcze
Stanąć to może - włos na głowieGash pisze:UJek stanął... jak to ktoś kiedyś poetycko określił "jak widły w gnoju". Czyżby Pan Heniek czekał w piwnicy na info, w którą stronę ma wajchę przestawić?

"Ładują" daxa i inne walory w tym EURJPY, EURAUD...
Cisza przed burzą...
Quo Vadis? Już wiesz ?
marekdt pisze:Stanąć to może - włos na głowieGash pisze:UJek stanął... jak to ktoś kiedyś poetycko określił "jak widły w gnoju". Czyżby Pan Heniek czekał w piwnicy na info, w którą stronę ma wajchę przestawić?
"Ładują" daxa i inne walory w tym EURJPY, EURAUD...
Cisza przed burzą...

co to za różnica, najważniejsze zeby się podłapać
i ewentualnie zaliczyć tylko BE

Ostatnio zmieniony 14 kwie 2014, 18:59 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak myślę!
Tak myślę!