DayTrading: Poniedziałek 14.04.2014
Re: DayTrading: Poniedziałek 14.04.2014
Witam witam, w piątek mnie XTB wykosiło sella po 1,39048 a max był 1,39049... bez komentarza.
Jakies propozycje do zarobienia macie?
Jakies propozycje do zarobienia macie?
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
a nie świadczy to też o tym, ż ktoś celowo podbija ?Nowy123 pisze:na SP500 volumen znowu to samo na podbiciach
Edek chyba przy 3810 będzie jużstopowal na dziś, jak myślicie? Można grac na 30 pipsową korekte ?
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Jak myślicie przy jakim kursie mario wprowadzi QE?
-- Dodano: pn 14-04-2014, 17:27 --
ja tam teraz podkupuję
-- Dodano: pn 14-04-2014, 17:30 --

-- Dodano: pn 14-04-2014, 17:27 --
ja tam teraz podkupuję
-- Dodano: pn 14-04-2014, 17:30 --
podwójne dno jak bym widział na m5yeahman pisze:Edek chyba przy 3810 będzie jużstopowal na dziś, jak myślicie? Można grac na 30 pipsową korekte ?

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Jest podwójne denko na M5 to sie zgadza, na H1 też knoty fajnie wygladają pod korektę.
Na forum istnieje magiczna opcja raportowania takich postów. Każdy post w którym znajdę wulgaryzmy będzie otrzymywał warna, zgodnie z obowiązującym od dawna regulaminem.cajto pisze:
O "jebnie" chodzi? Proszę Cię... kilkadziesiąt postów dziennie wzajemnego obrzucania się łajnem jest OK, ale kilka razy "jebnie" w analizie już raziCyb pisze:Proszę nie stosować wulgaryzmów w wypowiedziach.
Na władzę nie poradzę
jak dla mnie to korekta to ten spadek a ten wzrost co bedzie to głowny ruch powinien być o ile zrobią new high a pewnie zrobiąyeahman pisze:Jest podwójne denko na M5 to sie zgadza, na H1 też knoty fajnie wygladają pod korektę.

-- Dodano: pn 14-04-2014, 17:39 --
spokojnie nie było żadnego obrzucania wulgaryzmamiCyb pisze:Na forum istnieje magiczna opcja raportowania takich postów. Każdy post w którym znajdę wulgaryzmy będzie otrzymywał warna, zgodnie z obowiązującym od dawna regulaminem.cajto pisze:
O "jebnie" chodzi? Proszę Cię... kilkadziesiąt postów dziennie wzajemnego obrzucania się łajnem jest OK, ale kilka razy "jebnie" w analizie już raziCyb pisze:Proszę nie stosować wulgaryzmów w wypowiedziach.
Na władzę nie poradzę

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

To co Edek jeszcze niżej widzicie "?
Jeśli chodzi o M5 to myślę że korekta wzrostowa na jakieś 1,3840 jest realniejsza niż dalsze spadki.jacek3636 pisze:To co Edek jeszcze niżej widzicie "?
Tutaj kolega zełus myślał że się zatrzyma na 1,3836 ale jak zwykl się pomyliłzeuss pisze:eurusd wsparcie H8 1,38361

BEMO, bym chciał poznac pozycję onadian, 89% w S ???
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!