konstelacja wkur... zonego kangura ; )atlanticos pisze:wielka niedzwiedzica? maly wóz czy jakas inna konstelacja?Kusus pisze:Przypomina wam cos ten uklad ?:)
Aud / Usd H4![]()

@hary, ale widzisz że nielogiczny ten Twój gold?

konstelacja wkur... zonego kangura ; )atlanticos pisze:wielka niedzwiedzica? maly wóz czy jakas inna konstelacja?Kusus pisze:Przypomina wam cos ten uklad ?:)
Aud / Usd H4![]()
psxor pisze:Od lukpiaska nic nie zobaczysz, co najwyzej wyniki z egzaminu maturalnego pod koniec czerwca, typowy naganiacz, ja mam go w ignorach, widze tylko jego glupoty jak ktos go cytujepawel328ci pisze:Czy można zobaczyć zajętą pozycję bo nie wierzę w to co czytam, zwłaszcza w to TPlukpiasek pisze:edek odbija od zniesienia 38.2% fibo wzrostów od 4 kwietnia - doskonała okazja do eLki z tp powyżej 1.4
Ja pozamykalem edka i usd/pln przy 1.3820 i 3.0290, wszedłem Sobie lotami przed weekendem liczac na draghiego, i wyszlo dobrzepawel328ci pisze:Ja mogę dodać że moje TP jest na 1.37850 Ski z czwartku i piątku od 1.38550 do 1.39 2lot
psxor pisze:Ja pozamykalem edka i usd/pln przy 1.3820 i 3.0290, wszedłem Sobie lotami przed weekendem liczac na draghiego, i wyszlo dobrzepawel328ci pisze:Ja mogę dodać że moje TP jest na 1.37850 Ski z czwartku i piątku od 1.38550 do 1.39 2lotjak ktoś chce potwierdzenia to zapraszam na prv, nie chce wyjsc na lukpiaska ze tylko mowie a nie mam potwierdzenia
Teraz czekam na lekka korekte i znowu cos zaladuje.
Widzę ... Dlatego napisałem że mam mieszane uczucia co do kierunku. Jednak zostaje przy fiolecie.pedro pisze:konstelacja wkur... zonego kangura ; )atlanticos pisze:wielka niedzwiedzica? maly wóz czy jakas inna konstelacja?Kusus pisze:Przypomina wam cos ten uklad ?:)
Aud / Usd H4![]()
![]()
@hary, ale widzisz że nielogiczny ten Twój gold?![]()
nie pogniewałabym siępedro pisze:eurusd 1h... https://www.tradingview.com/x/wG4urxpR/ .. ciekawe czy zejdą niżej ; ) daily mogłoby się zamknąc na tym 61.8 fibo, : )
Co do kiwi to dobry moment dla Ldobryfxplayer pisze:Kiwi dajesz...!