Chyba za bardzo Cię poniosłoBemowo1 pisze:oj tam oj tam,
dawać S po same jaja i nic się nie bać
DayTrading: Piątek 11.04.2014
- harymilloki
- Maniak

Re: DayTrading: Piątek 11.04.2014
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
domykamy lukę na edku ?
Jest pokusa, ale ja bym mimo wszystko obstawiała, że poniedziałek zakończymy poniżej otwarcia.fx50fx50 pisze:domykamy lukę na edku ?
harymilloki pisze:
Fundamenty to bzdura ... Szybko je rynek olewa.
od jakiegoś czasu robię historię, zobaczym jak pójdzie dalej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Technicznie ładnie wygląda świeca piątkowa, wróżąc południe.
- harymilloki
- Maniak

Dobra zagrałem kabla na L, bo 5 fali mi brakuje. Potem korekta i znowu UP. I wydaje mi się że KABEL znowu rozkoreluje się z EDKIEM.
"cierpliwość popłaca..."
- ForexTig3r
- Maniak

W City handlowym dają do 200zł (+bilet do kina) za wykorzystanie środków na karcie kredytowej (czyli jakieś 1400zł).
Oznacza to tyle iż można zrobić przelew z karty na skrilla, czy do brokera i z powrotem.
W ramach Cashback, ale dopiero po 3 miesiącach ta kwota wpływa, gdyby ktoś zajrzał na umowę i powiedział czy są jakieś kruczki byłoby fajnie.
Oznacza to tyle iż można zrobić przelew z karty na skrilla, czy do brokera i z powrotem.
W ramach Cashback, ale dopiero po 3 miesiącach ta kwota wpływa, gdyby ktoś zajrzał na umowę i powiedział czy są jakieś kruczki byłoby fajnie.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- harymilloki
- Maniak

Za 200zł i bilet do kina !!! Tyle zachodu !!!ForexTig3r pisze:W City handlowym dają do 200zł (+bilet do kina) za wykorzystanie środków na karcie kredytowej (czyli jakieś 1400zł).
"cierpliwość popłaca..."
Tak może być, bo przecież to nie wzmocnienie dolara zadecydowało o spadku edka.harymilloki pisze:Dobra zagrałem kabla na L, bo 5 fali mi brakuje. Potem korekta i znowu UP. I wydaje mi się że KABEL znowu rozkoreluje się z EDKIEM.
Chyba za bardzo Cię poniosłoharymilloki pisze:
oj tam oj tam,
dawać S po same jaja i nic się nie bać
poważnie podchodzę do tego scenariusza - podstawowy warunek - brak nowego topu