DayTrading: Piątek 11.04.2014
Re: DayTrading: Piątek 11.04.2014
Zamknięte s na edku i ejku zostawione przez weekend. Strategia gry: grać s na edu i ejku jak podbiją, lub próbują domknąć lukę.
The only way is up
powinni domknąć - tylko kiedy ????? nie kojarzę aby została jakaś nie domkniętamelpomena pisze:Myślicie, że ta luka będzie się domykać?
- harymilloki
- Maniak
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
ale ostanio jedną domykali pół roku 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
rzeczywiście - sprawdziłem u siebieBOCZEK pisze:ale ostanio jedną domykali pół roku

Musimy pamiętać jeszcze o tym, że w najbliższym czasie sytuację na edku może modelować Ukraina. Jutro chyba zacznie się akcja.
- harymilloki
- Maniak
Fundamenty to bzdura ... Szybko je rynek olewa.melpomena pisze:Musimy pamiętać jeszcze o tym, że w najbliższym czasie sytuację na edku może modelować Ukraina. Jutro chyba zacznie się akcja.
"cierpliwość popłaca..."
oj tam oj tam,
dawać S po same jaja i nic się nie bać

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- harymilloki
- Maniak
Teraz to mnie interesuje złoto i indeksy... Edek już pokazał gdzie lecimy.
p.s A o której zaczynają notowania na indeksach i złocie, bo ja straszna skleroza jestem i nigdy nie pamiętam. Muszę gdzieś to sobie zapisać na ścianie
p.s A o której zaczynają notowania na indeksach i złocie, bo ja straszna skleroza jestem i nigdy nie pamiętam. Muszę gdzieś to sobie zapisać na ścianie

"cierpliwość popłaca..."
U mnie eski już odpaloneharymilloki pisze:Teraz to mnie interesuje złoto i indeksy... Edek już pokazał gdzie lecimy.

Sprawdź sobie w swojej platformie, we właściwościach.harymilloki pisze:p.s A o której zaczynają notowania na indeksach i złocie, bo ja straszna skleroza jestem i nigdy nie pamiętam. Muszę gdzieś to sobie zapisać na ścianie