DayTrading: Piątek 11.04.2014
Re: DayTrading: Piątek 11.04.2014
ciekawe ile z tej luki sie utrzyma do otwarcia
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- harymilloki
- Maniak
Za tą reklamę na forum "świeżego" to powinienem dostać wagon piwa:) Tak jak kiedyś chyba Rolling Stonesi wagon wódki
Jakby tak się stało to całe forum na imprezkę zaproszę:) Także może ktoś napisze do browaru Kormoran maila.
p.s. Czyli są inni koneserzy dobrego piwa na forum.

Jakby tak się stało to całe forum na imprezkę zaproszę:) Także może ktoś napisze do browaru Kormoran maila.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Najlepsze piwo jakie piłem do tej pory to jest Holbaharymilloki pisze:Za tą reklamę na forum "świeżego" to powinienem dostać wagon piwa:) Tak jak kiedyś chyba Rolling Stonesi wagon wódki![]()

http://www.holba.cz/
Żadne inne nie ma podjazdu do tego...
O lechu czy tyskim nie ma co nawet wspominać bo to są piwa z proszku i smakują jak siki.
Re: Odp: DayTrading: Piątek 11.04.2014
Bernard Czeski - to mistrzostwo świata - reszta czasem tylko przy nim stoi na półce - i siki udają piwoMaciejWLKP pisze:Byłem ostatnio w Piotrze i Pawle i spośród masy piw kupiłem na próbę akurat piwo Świeże i nie pożałowałem! Najlepsze Polskie piwo jakie piłem do tej pory, perełka! Teraz żadnego lecha czy żywca do ust nie wezmę...harymilloki pisze: TERAZ TO JA SOBIE LEPIEJ PIWKO OTWORZE.... OCZYWIŚCIE Z BROWARÓW KORMORAN. TAKIEGO PIWA JUŻ NIE MA NIGDZIE W POLSCE. PRAWDZIWE NIEPASTERYZOWANE PIWKO O NAZWIE "ŚWIEŻE"CUD MIÓD
![]()
Re: Odp: DayTrading: Piątek 11.04.2014
Ciechan Lager niefiltrowane, Raciborskie Mętne - nie mamy się czego wstydzić!Bemowo1 pisze:Bernard Czeski - to mistrzostwo świata - reszta czasem tylko przy nim stoi na półce - i siki udają piwoMaciejWLKP pisze:Byłem ostatnio w Piotrze i Pawle i spośród masy piw kupiłem na próbę akurat piwo Świeże i nie pożałowałem! Najlepsze Polskie piwo jakie piłem do tej pory, perełka! Teraz żadnego lecha czy żywca do ust nie wezmę...harymilloki pisze: TERAZ TO JA SOBIE LEPIEJ PIWKO OTWORZE.... OCZYWIŚCIE Z BROWARÓW KORMORAN. TAKIEGO PIWA JUŻ NIE MA NIGDZIE W POLSCE. PRAWDZIWE NIEPASTERYZOWANE PIWKO O NAZWIE "ŚWIEŻE"CUD MIÓD
![]()

Niezłe, Staropramen jeszcze do tej grupyKusus pisze:
Najlepsze piwo jakie piłem do tej pory to jest Holba
http://www.holba.cz/
Żadne inne nie ma podjazdu do tego...
O lechu czy tyskim nie ma co nawet wspominać bo to są piwa z proszku i smakują jak siki.
i ciekawostka - piłem 2 gatunki ruskich piw - jedno na licencji czeskiej a drugie niemieckiej - również genialne

W każdym razie piwo musi mieć chmiel - a nie żółć zwierzęcą

-- Dodano: 13 kwie 2014, 22:18 --
Lagery to moje ulubione, ale ciechanowi do lagera jeszcze daleko - nazwa to nie wszystkoGash pisze:
Ciechan Lager niefiltrowane, Raciborskie Mętne - nie mamy się czego wstydzić!
http://www.zerohedge.com/news/2014-04-1 ... s-combined 31-Year-Old Hedge Fund Trader Made More Than The CEOs Of The Six Biggest Banks Combined
A piwo Lech robi się:Kusus pisze:
wypijamy połowę butelki Żywca - dolewamy wodę i mamy piwo Lech

Ale z tą żółcią to zdaje się urban legend... coś jak piątkowe 96 na UJku.Bemowo1 pisze: W każdym razie piwo musi mieć chmiel - a nie żółć zwierzęcą![]()

-- Dodano: 13 kwie 2014, 22:25 --
Z Lecha [jeśli już trzeba, albo nie ma innego wyjścia] to tylko złoty Lech Pils się nadaje do czegoś.Bemowo1 pisze:A piwo Lech robi się:Kusus pisze:
wypijamy połowę butelki Żywca - dolewamy wodę i mamy piwo Lech![]()
Kiedyś dostępny tylko w mateczniku Lecha, a teraz za pomocą chociażby sieci Piotr&Paweł już szerzej.
I naprawdę jest to dużo lepszy produkt niż zwykły Lech, którego podobnie jak Tyskiego pić się nie da...
ideał - BERNARD
-- Dodano: 13 kwie 2014, 22:35 --
rosyjskie bardzo dobre piwo - (to nie żart)
-- Dodano: 13 kwie 2014, 22:35 --
rosyjskie bardzo dobre piwo - (to nie żart)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2014, 22:35 przez Bemowo1, łącznie zmieniany 1 raz.