Szukam osoby z wiedzą na temat rynku walutowego do założenia portalu o tej właśnie tematyce. Docelowo chciałbym rozszerzyć działalność portalu. Jestem programistą - ja tworzę stronę, Ty zajmujesz się zawartością merytoryczną. Oczywiście będę pomagał, lecz potrzebuję osoby z doświadczeniem, która wiego po co ludzie wchodzą, czego szukają itd.
Nie szukam pracowników lecz wspólników, czyli dzielimy się zyskami.
Zainteresowanych zapraszam na PW.
Portal o tematyce rynku walutowego Forex
Re: Portal o tematyce rynku walutowego Forex
Kiepska perspektywa bo widzisz ja jestem tym czego Ty potrzebujesz ale nie w drugą stronę... i myślę że tak będzie w innych przypadku. Zyski... ;-)
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Jestem ciekawy, o jaki zyskach wy piszecie...
- Kimkolwiek
- Pasjonat
Mowa o zyskach z reklam. Ja moge zajac sie zawartoscia merytoryczna. Analizy fundamentalne oraz techniczne to moja specjalnosc
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.
WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!
A czym taki portal miałby się wyróżniać, co wyjątkowego oferować ?
Bo serwisów o tej tematyce w Polsce jest wiele. Na świecie jeszcze więcej.
W 1-2 osoby nie zrobi się konkurencji dla nikogo w tej branży. Na szybkość/jakość newsów też się ich nie dogoni.
Pomyśl nad czymś wyjątkowym, przyciągającym, bo myślenie typu - ja zrobię stronę, Ty zrobisz content i jakoś to będzie - może być dobre na bloga, a nie na nawet mini serwis.
Bo serwisów o tej tematyce w Polsce jest wiele. Na świecie jeszcze więcej.
W 1-2 osoby nie zrobi się konkurencji dla nikogo w tej branży. Na szybkość/jakość newsów też się ich nie dogoni.
Pomyśl nad czymś wyjątkowym, przyciągającym, bo myślenie typu - ja zrobię stronę, Ty zrobisz content i jakoś to będzie - może być dobre na bloga, a nie na nawet mini serwis.
Jak na świętego Hieronima jest deszcz albo go ni ma,
to pod koniec listopada pada albo nie pada.
to pod koniec listopada pada albo nie pada.
Zakładając serwis przygotujcie się, że przez pół roku trzeba dokładać, a przez następne pół może zacznie wychodzić się na zero, cały czas harując po te kilka-klikanaście h dziennie (łącznie z weekendami). Serwisy padają jak muchy bo ludzie chcą na nich zarobić, a tu trzeba przede wszystkim to lubić i może po setkach godzin pracy pojawią się jakieś zyski.
Chyba, że będzie się sprzedawać szkolenia albo fantastyczne systemy manipulacyjnymi metodami - wtedy może być szybciej. Tylko po co wtedy strona
Chyba, że będzie się sprzedawać szkolenia albo fantastyczne systemy manipulacyjnymi metodami - wtedy może być szybciej. Tylko po co wtedy strona

Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów