Darmowe szkolenie Trading po Pracy + e-book
Darmowe szkolenie Trading po Pracy + e-book
Witam
Przy współpracy z Forex University oferujemy darmowe 8-godzinne szkolenie (które było sprzedawane po 615zł. Jeden z hitów - pierwsza darmowa część ma ponad 7000 wyświetleń) oraz e-book "Skuteczny daytrading na rynku Forex".
Są one dostępne po rejestracji w strefie learn,
Będzie się w niej się pojawiać cyklicznie darmowa edukacja wysokiej jakości.
Zapraszam: http://learn.comparic.pl/
Przy współpracy z Forex University oferujemy darmowe 8-godzinne szkolenie (które było sprzedawane po 615zł. Jeden z hitów - pierwsza darmowa część ma ponad 7000 wyświetleń) oraz e-book "Skuteczny daytrading na rynku Forex".
Są one dostępne po rejestracji w strefie learn,
Będzie się w niej się pojawiać cyklicznie darmowa edukacja wysokiej jakości.
Zapraszam: http://learn.comparic.pl/
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
- silveRbull
- Pasjonat
Re: Darmowe szkolenie Trading po Pracy + e-book
Witam
Naprawdę świetne szkolenie, zawiera wszystko co potrzebne do tradingu. Udostępnienie go za darmo popsuje koniunkturę wielu nauczycielom którzy przedstawiają wiedzę w sposób wyrywkowy. Szkoda tylko że do szkolenia nie została dołączona prezentacja oraz omawiany tam arkusz kalkulacyjny. Może to da się naprawić Akhh...? Póki co to wielkie brawa...!
Pozdrawiam
Naprawdę świetne szkolenie, zawiera wszystko co potrzebne do tradingu. Udostępnienie go za darmo popsuje koniunkturę wielu nauczycielom którzy przedstawiają wiedzę w sposób wyrywkowy. Szkoda tylko że do szkolenia nie została dołączona prezentacja oraz omawiany tam arkusz kalkulacyjny. Może to da się naprawić Akhh...? Póki co to wielkie brawa...!
Pozdrawiam
Dzięki - co do szkoleń to jest jakiś naturalny kierunek - coraz więcej i coraz bardziej profesjonalnie za darmo.
W Japonii mają programy w TV dotyczące systemów technicznych i mają największy % zyskownych kont na FX wśród traderów indywidualnych na świecie. Droga w edukacji to nie ulega wątpliwości.
W Japonii mają programy w TV dotyczące systemów technicznych i mają największy % zyskownych kont na FX wśród traderów indywidualnych na świecie. Droga w edukacji to nie ulega wątpliwości.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Witam
Wspaniała inicjatywa
jednak mam problem z odpaleniem któregokolwiek z filmów, po kliknięciu w wybrany link tło się przyciemnia i nic wiecej. Czy ktos moglby pomoc/podpowiedziec? Pozdrawiam
Wspaniała inicjatywa

- silveRbull
- Pasjonat
Witam
Może wtyczkę musisz zainstalować....? Zobacz jak działa przez przeglądarkę Maxthon ....
Pozdrawiam
Może wtyczkę musisz zainstalować....? Zobacz jak działa przez przeglądarkę Maxthon ....
Pozdrawiam
Dzieki za odpowiedz, niestety nie udalo mi sie rozwiazac problemu. Probowalem odpalic na Chrom'ie, Operze, a teraz na Maxthonie.. na każdej ten sam efekt. Cóż, sprobuje na innym sprzecie. Pozdrawiam.
- silveRbull
- Pasjonat
Witam
Może sprawdź kodeki w systemie. Często gęsto to jest powodem...
Pozdrawiam
Może sprawdź kodeki w systemie. Często gęsto to jest powodem...
Pozdrawiam
Do strefy zostały dodane prezentacje oraz Kalkulator Pozycji.
Oczywiście wszystko za darmo.
Wkrótce powinny pojawić się kolejne szkolenia.
Oczywiście wszystko za darmo.
Wkrótce powinny pojawić się kolejne szkolenia.
Od Traderów dla Traderów
Od Traderów dla Traderów
Re: Odp: Darmowe szkolenie Trading po Pracy + e-book
Witam,
Mam problem z zarejestrowaniem sie na w/w stronie juz od 2 tygodni probuje i mam jakis blad walidacji formularza a dokladnie pola z numerem telefonu dziwne bo sprawdzalem na roznych przegladarkach i kompach
A nawet z telefonu mam ten sam komunikat.Moze spotkal sie ktos jeszcze z podobnym problemem.
P.s
Sorry za pisownie ale z telefonu ciezko sie pisze:)
Wysyłane z mojego U8815 za pomocą Tapatalk 2
-- Dodano: 12 kwie 2014, 08:29 --
Podaje treść komunikatu jaki otrzymuje podczas rejestracji:
Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/www/broker.learn/apps/frontend/modules/users/lib/validator/sfValidatorGsmNumber.class.php on line 24
Mam problem z zarejestrowaniem sie na w/w stronie juz od 2 tygodni probuje i mam jakis blad walidacji formularza a dokladnie pola z numerem telefonu dziwne bo sprawdzalem na roznych przegladarkach i kompach
A nawet z telefonu mam ten sam komunikat.Moze spotkal sie ktos jeszcze z podobnym problemem.
P.s
Sorry za pisownie ale z telefonu ciezko sie pisze:)
Wysyłane z mojego U8815 za pomocą Tapatalk 2
-- Dodano: 12 kwie 2014, 08:29 --
Podaje treść komunikatu jaki otrzymuje podczas rejestracji:
Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in /home/www/broker.learn/apps/frontend/modules/users/lib/validator/sfValidatorGsmNumber.class.php on line 24
Akhh oszczędza na programistach i zatrudnia amatorów.
Jeszcze nie spotkałem się, żeby walidację numerów telefonów robić przy pomocy elementów z tablicy.
Jeszcze nie spotkałem się, żeby walidację numerów telefonów robić przy pomocy elementów z tablicy.
Błąd jest po stronie aplikacji na serwerze.rafal_r pisze:Mam problem z zarejestrowaniem sie na w/w stronie juz od 2 tygodni probuje i mam jakis blad walidacji formularza a dokladnie pola z numerem telefonu dziwne bo sprawdzalem na roznych przegladarkach i kompach