DayTrading: Piątek 11.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 12 kwie 2014, 00:00

Wzrost
14
44%
Bez zmian
1
3%
Spadek
17
53%

Liczba głosów: 32

Arturro
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 11.04.2014

Nieprzeczytany post autor: Arturro »

zeuss pisze: Ja też nie rozumiem dlaczego ty tam widziałeś złość, frustrację i jakieś złe emocje. :shock:
Do wyrażania emocji stosuję emoty, a chyba nie wszyscy je rozumieją, tylko widzą w tym co ktoś pisze to co chcą widzieć. :|
Słowa, barwa głosu, gesty i zwroty mogą więcej powiedzieć niż sam autor by chciał przekazać ;)

Dlatego kobiety są mistrzyniami w wychwytywaniu takich drobinek, bo skupiają się na nich a mniej na treści, ale facet też może się tego nauczyć, tak samo jak kobieta może się nauczyć obracać cyferkami :wink:
"Choise, the problem is choise"

Awatar użytkownika
Roma90
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Roma90 »

Nie nie szukam guru :P Podpatruje to forum, ucze sie patrzac na wasze opinie i wyciągam wnioski z waszych analiz.
Jasne ze 3 tyg to nic jak na FX ale patrząc na wykres i caly czas analizują ucz sie :D
Jak to mowia - Jak sie nie przewrócisz to sie nie nauczysz :lol:
Porażek sie nie boje bo to początek a one najlepiej ucza.
A pytam sie o edka bo porostu nie pauje mi to w moich analizach a Tu sa kompetentni gracze wiec nie zaszkodziło zapytac :P najwyżej bym dostal zjebke a moze i bym sie czego s nauczy :D

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

Hej Nowy123, przeglądałem teraz Twój wykres i przypomniały mi się Twoje screeny z ubiegłego roku - takich choinek w życiu nie widziałem :shock:, a jednak dawałeś na nich radę . Używasz tego dalej, czy zrezygnowałeś?
Z czystej ciekawości pytam.

ZbychuM
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ZbychuM »

http://charts.mql5.com/4/426/sp500-d1-a ... ets-as.png

Czyżby czekała nas podróż do dolnej bandy kanału trendu ?

Awatar użytkownika
allure
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: allure »

atlanticos pisze:
wszyscy początkujący myślą że da się coś zrobic "na skróty" to 80% traci depo
święte słowa !

rafmax
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: rafmax »

Roma90 pisze: A pytam sie o edka bo porostu nie pauje mi to w moich analizach a Tu sa kompetentni gracze wiec nie zaszkodziło zapytac :P najwyżej bym dostal zjebke a moze i bym sie czego s nauczy :D
Tak Ci sie tylko wydaje. :)

Im mniej bedziesz tu zagladał tym lepiej dla Ciebie. Tu sie nie nauczysz niczego. Lepiej odpal czysty wykres i patrz, patrz, patrz... To przyniesie wiecej korzysci.
"Buy the fu*king dip you fu*king idiot" :)
http://www.youtube.com/watch?v=jllJ-HeErjU

zeuss
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: zeuss »

rafmax pisze:
Roma90 pisze: A pytam sie o edka bo porostu nie pauje mi to w moich analizach a Tu sa kompetentni gracze wiec nie zaszkodziło zapytac :P najwyżej bym dostal zjebke a moze i bym sie czego s nauczy :D

Im mniej bedziesz tu zagladał tym lepiej dla Ciebie. Tu sie nie nauczysz niczego. Lepiej odpal czysty wykres i patrz, patrz, patrz... To przyniesie wiecej korzysci.
Lepiej odpal czysty wykres i patrz, patrz, patrz... póżniej zerknij pod siebie może coś wniesiesz od siebie na wielkanoc :lol: a jak już się napatrzysz to idz do mamy i powiedz jej co narobiłeś :wink:
Tak na serio to powinieneś zacząć od podstaw czyli Analiza techniczna rynków finansowych Murphy'iego i Międzyrynkowa Analiza Technicna Rynków Finansowych tego samego autora, tam jest wszystko za darmo oczywiście.

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

ZbychuM pisze:http://charts.mql5.com/4/426/sp500-d1-a ... ets-as.png

Czyżby czekała nas podróż do dolnej bandy kanału trendu ?
na 1790 pktow...?

myślę, że nie - chociaż kiedyś sobie tego życzyłem ;)

na DAX okolice 9300 pktów to dno? Hary pisał 9207, że dno.....

Teraz albo jazda w górę i pary jenowe odpał.... albo i nie :mrgreen:
na rzeźniku ten RGR się chyba wyrysował o którym rano pisałem. Buuuu....
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2014, 11:57 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Awatar użytkownika
jen-yy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jen-yy »

Roma90 pisze:Nie nie szukam guru :P Podpatruje to forum, ucze sie patrzac na wasze opinie i wyciągam wnioski z waszych analiz.
Jasne ze 3 tyg to nic jak na FX ale patrząc na wykres i caly czas analizują ucz sie :D
Jak to mowia - Jak sie nie przewrócisz to sie nie nauczysz :lol:
Porażek sie nie boje bo to początek a one najlepiej ucza.
A pytam sie o edka bo porostu nie pauje mi to w moich analizach a Tu sa kompetentni gracze wiec nie zaszkodziło zapytac :P najwyżej bym dostal zjebke a moze i bym sie czego s nauczy :D

Czysty wykres, fibo, wsparcia, formacje świecowe (ale tylko podstawowe) i ogromna ilość cierpliwości.

A potem :564: :d
Powodzenia
ps
ja preferuje interwał d1 - mało czasu na rynku, wyciąga się większe ruchy i mniej stresu
Ale to już sprawa indywidualna.
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"

Awatar użytkownika
krzychu3_1989
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krzychu3_1989 »

rafmax pisze:

muszę się nie zgodzić warto tu zaglądać i porównywać innych punkt widzenia
po drugie czasami ktoś wrzuci jakąś cenną informacje np o opcjach lub jakieś wypowiedzi
po trzecie są osoby, które naprawdę tutaj zarabiają i wrzucają trafne analizy

Zablokowany