DayTrading: Piątek 11.04.2014
-
turboburbo
- Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 11.04.2014
Co Ty, po takim wystrzale jeszcze dziś na 1.12 będzie i to przed Pejsamiyeahman pisze:Edek walnął baka i to takiego z kleksemDo piekla 1,21 !!
zaraz spadne z fotela ze smiechuyeahman pisze:Edek walnął baka i to takiego z kleksemDo piekla 1,21 !!
- harymilloki
- Maniak

Witajcie,
ZIelonyMagiel dobrze pisze. Ja gram bez SL ale nie zalecam takiej gry dla osób o słabych nerwach. Jeśli zaczynamy zawsze musimy ustawiać SL, da nam to osiągnięcie tego co inwestor powinien zbudować w sobie na początku, czyli SAMODYSCYPLINĘ. Jest jeszcze jedna ważna kwestia "WIEDZA" !!! Ciągłe "KSZTAŁCENIE SIĘ" w tematyce "INWESTOWANIA" czy jak kto woli "SPEKULACJI". Spekulacja może być źle rozumiana przez wielu. Większość ludzi uważa nas za ludzi nieuczciwych a jest to nic innego jak pooprostu dążenie do osiągnięcia zysku. "Spekulaco" z greckiego oznacza obserwować , analizować. Pan Zenon Komar kiedyś tak w TVN CNBC to tłumaczył.
ZIelonyMagiel dobrze pisze. Ja gram bez SL ale nie zalecam takiej gry dla osób o słabych nerwach. Jeśli zaczynamy zawsze musimy ustawiać SL, da nam to osiągnięcie tego co inwestor powinien zbudować w sobie na początku, czyli SAMODYSCYPLINĘ. Jest jeszcze jedna ważna kwestia "WIEDZA" !!! Ciągłe "KSZTAŁCENIE SIĘ" w tematyce "INWESTOWANIA" czy jak kto woli "SPEKULACJI". Spekulacja może być źle rozumiana przez wielu. Większość ludzi uważa nas za ludzi nieuczciwych a jest to nic innego jak pooprostu dążenie do osiągnięcia zysku. "Spekulaco" z greckiego oznacza obserwować , analizować. Pan Zenon Komar kiedyś tak w TVN CNBC to tłumaczył.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- Tommy_Boss
- Pasjonat

"kupuj tanio, sprzedawaj drogo"
"Bądź cierpliwy, stosuj MM"
"Nie bądź zachłanny"
"Bądź cierpliwy, stosuj MM"
"Nie bądź zachłanny"
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
- harymilloki
- Maniak

"cierpliwość popłaca..."
Hary gdzie szczyt?
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
-
Damiano1100
- Gaduła

Tia przy czym nawet Pan Zenon Komar nie dorobił się z forexu może z pisania książekharymilloki pisze:Witajcie,
Po dzisiejszym rajdzie gejka +50p mogę stwierdzić, że poziom homofobii znacząco we mnie zmalał 
ale zaby nie bylo nawet korekty na edku ?> nawet nie probuja wracac w miejsce gdzie pejsaci skonczyli i wybijali w gore
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek