Nowy123 pisze:podbijanko jutro moze jakies UP znowu markowanie i od POniedzielku
Ale jutro piątek... Mnie tam UP Jest Na rękę... Co by jutro pozamykać przed weekendem...
a po co zamykac jutro moze doladuja znowu w dol i dopiero ja ksie ma wysoko S to spokojnie czekac na jakies pozytywne dywerygencje i wyczerpywanie sie sil misia a na rzie beda podbijaki i mozna cos trejdowac ale te wysokie S trzyma jesli ktos ma je jeszcze to namawialem przy 1890
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy. Tak myślę!
highend pisze:
Ale jutro piątek... Mnie tam UP Jest Na rękę... Co by jutro pozamykać przed weekendem...
Ciekawe czy jutro dorżną świnię do końca?
oandian prawie 75 % na S na edku,
Może czas na małą dywergencję oandiańską???? - spadnie ilość S, to rozpocznie się korekta
ale oandianie nie ruszaja rynkiem , sa tylko pozywka na przeciwstawna gre bankierow - defakto za ich zlewarowanie pieniadze
Nigdy oandianie nie ruszali rynkiem, ale jak ten wskaźnik pięknie prezentuje w którą stronę jechać.
co prawda powyżej 80-81% rozpoczynał się ruch zgodny z ich wskazaniami.
A teraz patrząc na pozycje długie na ujku to mam wrażenie, że ponownie dostaną po ryju