Według avatara to i z 7 cetnorów może być : )kk.dreamer pisze:nie powiemCiapul pisze:cześćkk.dreamer pisze:Ło Panowie, ja tu widzę, że powazne tematy się pojawiająwiek
Kobiety się generalnie nie przyznają do wieku, ale co mi tam
32
a co zrobisz jak o wagę zaczną pytać ?
DayTrading: Czwartek 10.04.2014
Re: DayTrading: Czwartek 10.04.2014
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2014, 19:06 przez GiGa, łącznie zmieniany 1 raz.
Szkoda, że nie ma na FX kursu TAX - suma wysokości podatków na świecie. Chociaż nie... nudno by było, bo wszyscy by siedzieli non stop w L.dsokol pisze:to płacą tylko "turyści" czyli przyjezdni i tylko w niektórych miejscowościach, a tak będą płacić wszyscy.

- harymilloki
- Maniak
harymilloki pisze:czyżby to już po zabawie na DAXie i SP500 ??
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
sp jeszcze do dołu a ja się pakuje chyba w l na złocie
dsokol pisze:to płacą tylko "turyści" czyli przyjezdni i tylko w niektórych miejscowościach, a tak będą płacić wszyscy.Ciapul pisze:a opłaty klimatyczne to za co są ?dsokol pisze:ee tam, cos juz slyszalem od podatku od emisji CO2 przez zwierzęta domowe, później każdy obywatel unii będzie płacił za "oddychanie"
a opłaty za emisje CO2 ? to już każdy płaci, tyle że narazie "hurtem" z budżetu,
jeszcze trochę i zrobią liczniki mierzące ilość wdechów i pojemność i będzie bulenie hehehe
rozkrecaja sie dopieroharymilloki pisze:harymilloki pisze:czyżby to już po zabawie na DAXie i SP500 ??

cel pierwsyz okolic 1800
A co z luką ?? Nie powinno teraz pójść do góry ??
- harymilloki
- Maniak
Poprostu na wsparciu jesteśmy i zamknięcie h1 mnie interesuje. Ale też tam mam TP.Nowy123 pisze:rozkrecaja sie dopieroharymilloki pisze:harymilloki pisze:czyżby to już po zabawie na DAXie i SP500 ??![]()
cel pierwsyz okolic 1800
"cierpliwość popłaca..."