Irytują jesttakei wywalanie SL ale co zrobić, mój rekord to strata 1500zł na edku o 0,0001 pipsa różnicy. Żenada.
Myślicie że UJ dobry na L?
Edek na retesty..?
UJ znów w rejonach TL, tyle razy się od niej odbijał..., myślę że jest duża szansa na zejście pod nią.yeahman pisze:Kusus po pogodzie śmiem twierdzić że mieszkasz w centralnej polsce
Irytują jesttakei wywalanie SL ale co zrobić, mój rekord to strata 1500zł na edku o 0,0001 pipsa różnicy. Żenada.
Myślicie że UJ dobry na L?
Edek na retesty..?
Należy sie zarejestrować a pozniej zalogowac do serwisu i tam jest opcja zapisu wykresu ,mozna miec kilka albo i kilkanasciealevius pisze:Witam
Jak wasze S na edku? Ja kiszę z nadzieją na lekki powrót w okolice 1.3725
Mam pytanie czysto-lamerskie - co trzeba zrobić w tradingview, żeby zapamiętywało mi kreski? Po każdorazowym odpaleniu przeglądarki wszystko mi kasuje i mam czysty wykres
Help, I need somebody
No i tu jest pytanie - gdzie jest ta opcja?rafal_r pisze:Należy sie zarejestrować a pozniej zalogowac do serwisu i tam jest opcja zapisu wykresu ,mozna miec kilka albo i kilkanasciealevius pisze:Witam
Jak wasze S na edku? Ja kiszę z nadzieją na lekki powrót w okolice 1.3725
Mam pytanie czysto-lamerskie - co trzeba zrobić w tradingview, żeby zapamiętywało mi kreski? Po każdorazowym odpaleniu przeglądarki wszystko mi kasuje i mam czysty wykres
Help, I need somebody