Widze luke, o której tyle pisałeś, ale strzeżonego Pan Bóg strzeżeNowy123 pisze:a ja mowie ze tam nie dzojedzeZbychuM pisze:zahedżowałem się na SP500, wytrzymam wzrost do 1900, potem zobaczymy co dalej![]()
PUMP AND DUMP

Ciekawie się rysuje na M15
Widze luke, o której tyle pisałeś, ale strzeżonego Pan Bóg strzeżeNowy123 pisze:a ja mowie ze tam nie dzojedzeZbychuM pisze:zahedżowałem się na SP500, wytrzymam wzrost do 1900, potem zobaczymy co dalej![]()
PUMP AND DUMP
Wierz mi, jutro rano zdążysz się zapakować we właściwy pociąg.krinvest pisze: przewalacie tych postów nie nadążyłem odświeżać , ale nikt sie ni pokusił o napisanie czegoś mądrego![]()
![]()
widze , ze jak zwykle dołączam na końcu , wszyscy zapakowani , a ja sie cały czas rozglądam
tak samo Sharymilloki pisze:Poszły S na SP500 i DAXA ... Już chyba po korekcie. eLki już zamknięte.![]()
I co z tym dump? Póki co to bardziej ja jestem dumb...Nowy123 pisze:dobrze a jak maja sie miec jak byly zabezpieczone na zysk przeciez pisalem tak jak na kiwi jak i na edku tam mi tylko jedna S wybilo na stracie a rreszta luzik szykowane odo odbioru na dump bo nic nowego nie powiedzieliKusus pisze:Nowy123 jak tam Twoje S'ki na kangurze?:D
W takiej sytuacji aż się prosi żeby podciągnąć do końca kwietnia na 1.4harymilloki pisze:Edek 1,38964 i zjazd
To zapraszam do S klasyhighend pisze:ja też zamknąłem daxa uff z małym zyskiem, ale za późno wlazłem L i była długo strata....