niżej póki co nie było, odbili od 1301krinvest pisze:za drogo , opuść jeszcze troche szefie , my biedni ciułaczeMGrzech pisze:Moim zdaniem na teraz złoto dobrnie w okolice 1300 i dopiero stamtąd ruszy do góry. Czy ktoś podziela taki sam pogląd ?
![]()
takimi remixami mnie katują
https://www.youtube.com/watch?v=XR9-y4u9mew
DayTrading: Środa 09.04.2014
Re: DayTrading: Środa 09.04.2014
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
USD JPY daje juz pod 20 00 ruch
czyli L na edku, nowy tak?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Można spekulować ile wlezie...
- jak będą zapisy o rozważaniach zaostrzenia polityki do Up wybicie stoplosów w i Down jak dla mnie
- jak nie będzie zapisów do Up i tyle
A będą zapisy??? Może tak może nie bo nawet jak dyskutowali to mogli poza protokołem...
- jak będą zapisy o rozważaniach zaostrzenia polityki do Up wybicie stoplosów w i Down jak dla mnie
- jak nie będzie zapisów do Up i tyle
A będą zapisy??? Może tak może nie bo nawet jak dyskutowali to mogli poza protokołem...
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 
BOCZEK pisze:czyli L na edku, nowy tak?
U J w gore EDKE W DOL gra pod umocnienie USD i jastrzebie wypowiedzi
Re: Odp: DayTrading: Środa 09.04.2014
Czyli moja oferta była najlepsza póki coMGrzech pisze:niżej póki co nie było, odbili od 1301krinvest pisze:za drogo , opuść jeszcze troche szefie , my biedni ciułaczeMGrzech pisze:Moim zdaniem na teraz złoto dobrnie w okolice 1300 i dopiero stamtąd ruszy do góry. Czy ktoś podziela taki sam pogląd ?
![]()
takimi remixami mnie katują
https://www.youtube.com/watch?v=XR9-y4u9mew
wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- harymilloki
- Maniak

A co z indeksami SP500 i DAXEM. Ja ostawiam podbicie i spadki.
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Re: Odp: DayTrading: Środa 09.04.2014
niżej póki co nie było, odbili od 1301
[/quote]
Czyli moja oferta była najlepsza póki co
...
wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.[/quote]
Haha a ile dałeś ? bo nie wiem czy robić promocje czy pchać to jako towar luksusowy
Czyli moja oferta była najlepsza póki co
wysłane z mojej łodzi podwodnej, gdzieś z dala od wszystkiego przy użyciu Tapatalka.[/quote]
Haha a ile dałeś ? bo nie wiem czy robić promocje czy pchać to jako towar luksusowy
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
- atlanticos
- Maniak

jak dla mnie to edek 3830 i stamtąd na pysk (do 3700-3730) ...ewentualnie na pysk bez podbitki (mniej prawdopodobne)...ale rynek zweryfikuje... poziomem krytycznym jest w mojej ocenie 3850 (powyżej ciężko o spadki bo za dużo oporów pokonanych zostawimy za sobą)...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
przydała by się jakas polska transmisja
-- Dodano: śr 09-04-2014, 19:45 --
czasami bywały takie reczy na TVN CNBC ale teraz jest TVN BiŚ i nic zero pudło, i nawet przez neta sobie obejrzeć tego nie mogę
-- Dodano: śr 09-04-2014, 19:45 --
czasami bywały takie reczy na TVN CNBC ale teraz jest TVN BiŚ i nic zero pudło, i nawet przez neta sobie obejrzeć tego nie mogę
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!