Cóż , trzeba przetrzymać i dołożyć S.
DayTrading: Wtorek 08.04.2014
- harymilloki
- Maniak

Re: DayTrading: Wtorek 08.04.2014
Chyba na kangurze popełniłem karygodny błąd ... Właśnie mi wyszło że S powinienem wziąć dopiero 0,94160 
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
Hmmm, zloto przychamowalo. Do tego leciutko spada.
Czy ma ktos jakas koncepcje lub pozycje na zloto ?
Nie lapal bym jeszcze S na kangurze, trend jest wzrostowy, zaczekajmy na te okolice 0.95. To tak z mojej strony.
Czy ma ktos jakas koncepcje lub pozycje na zloto ?
Nie lapal bym jeszcze S na kangurze, trend jest wzrostowy, zaczekajmy na te okolice 0.95. To tak z mojej strony.
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
weszła na ambicję potyczka z Kususem?harymilloki pisze:Chyba na kangurze popełniłem karygodny błąd ... Właśnie mi wyszło że S powinienem wziąć dopiero 0,94160
ja mam 4 wygrane i jedną stratną pozycję na kangurze (eSkę też).
Na teraz dołożyłem longa EurAud od 1.47455 dokładnie, 0.3 lota, już na plusie, dałem SL na minimalny zysk.
Może odbije bardziej?
co do złota - zastanawia mnie czy aby nie rysuje się RGR, widoczny na M15, tak jakby teraz sie kończyła głowa rysować... co wy na to?
z mforex konkursem dałem sobie spokój po eSkach na kawie wywaliło prawie cały depozyt
ale cieszy mnie to bo poraz pierwszy mam na demie duże straty (jakby nie patrzeć konkurs = demo), a na realu spore zyski
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Gratulacje z kanguremhighend pisze:weszła na ambicję potyczka z Kususem?harymilloki pisze:Chyba na kangurze popełniłem karygodny błąd ... Właśnie mi wyszło że S powinienem wziąć dopiero 0,94160
ja mam 4 wygrane i jedną stratną pozycję na kangurze (eSkę też).
Na teraz dołożyłem longa EurAud od 1.47455 dokładnie, 0.3 lota, już na plusie, dałem SL na minimalny zysk.
Może odbije bardziej?
co do złota - zastanawia mnie czy aby nie rysuje się RGR, widoczny na M15, tak jakby teraz sie kończyła głowa rysować... co wy na to?
Zloto RGR na M15 hmm to prawe ramie takie rozlazle, ciekawi mnie czy wybija poprzedni dolek, jesli tak to optowal bym jakes spadki...
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
po ostanich zmianach GOLDMANA c odo EDKA to chyba MAPETOW troche nabral co niemieszek podawal ostatnio
eur/aud widoczny na m5 chyba też będzie RGR, zatem daję TP 1.47666 mojego longa eur/aud i tyle 
skoro wieszczycie spadek na edku, to skoro aud silniejszy od usd (kangur rośnie), to spadek eur/aud powinien być oooogromny.
mógłby dać 1.4770 w sumie też, ale wolę 666
-- Dodano: 08 kwie 2014, 17:28 --
skoro wieszczycie spadek na edku, to skoro aud silniejszy od usd (kangur rośnie), to spadek eur/aud powinien być oooogromny.
mógłby dać 1.4770 w sumie też, ale wolę 666
-- Dodano: 08 kwie 2014, 17:28 --
może zrobi podwójną głowę? wtedy ramię nie będzie się wydawało rozlazłe.. zobaczymy. Na razie longi trzymam.MGrzech pisze: Zloto RGR na M15 hmm to prawe ramie takie rozlazle, ciekawi mnie czy wybija poprzedni dolek, jesli tak to optowal bym jakes spadki...
-- Dodano: wt 08-04-2014, 18:52 --harymilloki pisze:Chyba na kangurze popełniłem karygodny błąd ... Właśnie mi wyszło że S powinienem wziąć dopiero 0,94160
jak na ta pore to na USD PLN dosyc plynnosc jest spread 6 - pipsa wsparcie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- kk.dreamer
- Pasjonat

Ej chłopaki, kto ma z Was konto na trading 212? Zmienili jakiś czas temu wygląd i nie wiem gdzie jest teraz ta zakładka, żeby kasę wypłacić.
A spoko, juz mam, blondynka...
A spoko, juz mam, blondynka...
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2014, 19:14 przez kk.dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
20:00 USD Protokół Spotkania FOMC na jutro
rzeźnik chyba nie doleci do 170? jeśli nie - to powrót na 171.6 i UP na 173 albo ostra jazda na 175. Też tak myślicie?
E/A wybiło mi SL (na zysku) - jest wsparcie na 1.474 mocne - ciekawe czy pęknie.
btw. też tak u was leje? nawałnica za oknem
E/A wybiło mi SL (na zysku) - jest wsparcie na 1.474 mocne - ciekawe czy pęknie.
btw. też tak u was leje? nawałnica za oknem