Cóż , trzeba przetrzymać i dołożyć S.
weszła na ambicję potyczka z Kususem?harymilloki pisze:Chyba na kangurze popełniłem karygodny błąd ... Właśnie mi wyszło że S powinienem wziąć dopiero 0,94160
Gratulacje z kanguremhighend pisze:weszła na ambicję potyczka z Kususem?harymilloki pisze:Chyba na kangurze popełniłem karygodny błąd ... Właśnie mi wyszło że S powinienem wziąć dopiero 0,94160
ja mam 4 wygrane i jedną stratną pozycję na kangurze (eSkę też).
Na teraz dołożyłem longa EurAud od 1.47455 dokładnie, 0.3 lota, już na plusie, dałem SL na minimalny zysk.
Może odbije bardziej?
co do złota - zastanawia mnie czy aby nie rysuje się RGR, widoczny na M15, tak jakby teraz sie kończyła głowa rysować... co wy na to?
może zrobi podwójną głowę? wtedy ramię nie będzie się wydawało rozlazłe.. zobaczymy. Na razie longi trzymam.MGrzech pisze: Zloto RGR na M15 hmm to prawe ramie takie rozlazle, ciekawi mnie czy wybija poprzedni dolek, jesli tak to optowal bym jakes spadki...
-- Dodano: wt 08-04-2014, 18:52 --harymilloki pisze:Chyba na kangurze popełniłem karygodny błąd ... Właśnie mi wyszło że S powinienem wziąć dopiero 0,94160