i właśnie dlatego odwiedzimy najpierw górną bandęMaksimus pisze:Jeszcze kwiecień mamy.

i właśnie dlatego odwiedzimy najpierw górną bandęMaksimus pisze:Jeszcze kwiecień mamy.
highend pisze:mi to w ogóle chodzi po głowie, że taki rzeźnik zaliczy ponownie 165-166, a potem poleci up i to na 178, najpierw przebijając opór 175.Nowy123 pisze:czy przed wejscie USA USD JPY wroci do poziomow z wczorajszych notowan na sesji USa czyli nad 103
a na dzisiaj to już sam nie wiem co kręcą - niby wydawało się, ze USA urośnie.....
London boys all know where to go ; ) rymowanka ... są prze chu , ; )Nowy123 pisze:musza miec DOBRA "WROZKE" na KABLU LONDYNEK hihihihi
Państwo nie dołoży bo muszą się urzędnicy w ZUS utrzymać i nie tylko więc zabiorą wszystko na starość żeby nie dziedziczyć i mieć najniższą klasę do zapier.... w następnym pokoleniu.Nowy123 pisze:http://emerytury.onet.pl/prasa/rewolucj ... tykul.html
rece opadaja
kbabel moze jakies 765 i S
-- Dodano: wt 08-04-2014, 12:00 --
a na DAX nie mamy teraz 5 tki czy jakas ABCD zygzkowo jes robi ??
Kusus pisze:Ea kierunek 1.47 do wsparcia
Au kierunek 0.942 do oporu
Ale rynek jak zwykle zweryfikuje. W kazdym razie poz zabezpieczone
Gdzie na kangurze wypada 61.8 i 50 fibo? Pytam bo na telefonie gram i nie mam jak wyznaczyc bo w lesie jestemMGrzech pisze:Kusus pisze:Ea kierunek 1.47 do wsparcia
Au kierunek 0.942 do oporu
Ale rynek jak zwykle zweryfikuje. W kazdym razie poz zabezpieczone
Koncepcje Audi popieram z tym, ze upatruje nawet nie tyle poziom 1.47 a 1.46
Co do kangura to moim zdaniem pullbak w okolice 61.8 fibo moze 50 i dalej w gore BO MAMY TREND WZROSTOWY.
Na Kiwi zabezpieczone troche ponad 40 pipsow, i czekamy co dalej powie nam opor