DayTrading: Piątek 04.04.2014
- Matthew414
- Pasjonat
Re: DayTrading: Piątek 04.04.2014
dzis udany dzień 
rzeźnik w dół wedle ustaleń - zasięg 171.. albo i 170, a potem bujanko i meeega up za 2-3 tygodnie na 175. Zakład?
złotko up - do 1345 doleci?
edek - kisiel w miejscu.... trąbicie ma spadać, ja mam eLkę i 3mam dla jaj
eur/aud - wziąłem własnie eLkę bo ta para ostatnio fajnie buja, nawet jak poleci niżej to i tak myślę, że zaliczy jeszcze wzrost.
kangur.... obstawiam eSkę na next tydzień.
Tyle ode mnie, miłego weeekendu
Lepiej mi idzie gra na realu niż na konkursie mForex LOL

rzeźnik w dół wedle ustaleń - zasięg 171.. albo i 170, a potem bujanko i meeega up za 2-3 tygodnie na 175. Zakład?

złotko up - do 1345 doleci?

edek - kisiel w miejscu.... trąbicie ma spadać, ja mam eLkę i 3mam dla jaj

eur/aud - wziąłem własnie eLkę bo ta para ostatnio fajnie buja, nawet jak poleci niżej to i tak myślę, że zaliczy jeszcze wzrost.
kangur.... obstawiam eSkę na next tydzień.
Tyle ode mnie, miłego weeekendu
Lepiej mi idzie gra na realu niż na konkursie mForex LOL

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
krinvest właśnie się nie doczekałam na LONGI chłopaków, a już miałam takiego smaka, że sobie pooglądam co oni tam maja

Na edku dzisiaj nie dają pograć.
Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.
Nie no nie doczekam sie tej kawy i wołowiny w kwietniu chyba
Zawsze podpuszczą
kawa , wołowina , cukier , indeksy - witam w sklepie wielobranżowym
Są tu jakieś studenciaki ?

kawa , wołowina , cukier , indeksy - witam w sklepie wielobranżowym

Są tu jakieś studenciaki ?

- Matthew414
- Pasjonat
nie mam eSki na kangurze, planowałem na przyszły tydzieńKusus pisze:[Kangur w ciągu 1.5 h przełamał średnioterminowy opór z impetem który był chyba najważniejszym w ostatnich miesiącach a do tego zanegował podwójny szczyt i realizuje długoterminowy oRGR a ty chcesz S'ke grać?:)
Powodzenia !

mam eLkę na eur/aud gdzie się zrealizował RGR na Daily, ale jak pisałem ta para ładnie buja i to jest na krótki termin, potem może spadać.
a z głową wszystko OK - dzięki za troskę

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
German media FAZ reports ECB has modeled bond buying program up to 1 TRILLION - EUR on the move
jest i plota
jest i plota
Wiesz jak dla mnie to sobie możesz grać przeciwko rynkowi i trendowihighend pisze:nie mam eSki na kangurze, planowałem na przyszły tydzieńKusus pisze:[Kangur w ciągu 1.5 h przełamał średnioterminowy opór z impetem który był chyba najważniejszym w ostatnich miesiącach a do tego zanegował podwójny szczyt i realizuje długoterminowy oRGR a ty chcesz S'ke grać?:)
Powodzenia !![]()
mam eLkę na eur/aud gdzie się zrealizował RGR na Daily, ale jak pisałem ta para ładnie buja i to jest na krótki termin, potem może spadać.
a z głową wszystko OK - dzięki za troskę

To co było w tym tygodniu to tylko lekka czkawka i chwila oddechu do dalszego umacniania AUD - ale to tylko moje zdanie. Oczywiście zawsze może być na odwrót.
Eur/Aud - jak łapiesz tam L'e to tak jakbyś łapał nóż w locie - tam to potencjał do spadków jest tak duży, że chyba na żadnej innej parze aż takiego nie ma. Nie zdziwiłbym się jakby w 2, 3 tygodnie zrobili 1.4
- Matthew414
- Pasjonat
Platforma padła na mforex 

pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000