No kleksa tylko puściłCiapul pisze:cześć, wytłumacz mi jak się można troche zesraćKusus pisze:Ale trochę się zesrałem ze strachu jak się na chwilę odwróciliśmy)

No kleksa tylko puściłCiapul pisze:cześć, wytłumacz mi jak się można troche zesraćKusus pisze:Ale trochę się zesrałem ze strachu jak się na chwilę odwróciliśmy)
Konrad pisze:No kleksa tylko puściłCiapul pisze:cześć, wytłumacz mi jak się można troche zesraćKusus pisze:Ale trochę się zesrałem ze strachu jak się na chwilę odwróciliśmy)
sorry... tak mnie jakos przed weekendem wziełoKusus pisze:Nie sadzilem ze sranie jest tu takie popularne
Od dzisiaj nie bede juz taki doslowny
No pozartowac troch moznaCiapul pisze:sorry... tak mnie jakos przed weekendem wziełoKusus pisze:Nie sadzilem ze sranie jest tu takie popularne
Od dzisiaj nie bede juz taki doslowny
nie bierz tego do siebie, przeciez wiesz ze ja pokojowo podchodze
hahaha własnie o tym wczoraj przez cały dzien rozmawialiśmy na twiciepedro pisze:pytanie filozoficzne - do flaszki dobrej rudej, . . . czy zamknięcie pozycji krótkie/długiej jest argumentem za otwarciem pozycji długiej/krótkiej? : )
to się nazywa efekt przyciągania ; ) ... wyszło, że nie? : ) dlaczego nie?krinvest pisze:hahaha własnie o tym wczoraj przez cały dzien rozmawialiśmy na twiciepedro pisze:pytanie filozoficzne - do flaszki dobrej rudej, . . . czy zamknięcie pozycji krótkie/długiej jest argumentem za otwarciem pozycji długiej/krótkiej? : )Wyszło , że nie.
![]()