No kleksa tylko puściłCiapul pisze:cześć, wytłumacz mi jak się można troche zesraćKusus pisze:Ale trochę się zesrałem ze strachu jak się na chwilę odwróciliśmy)
DayTrading: Piątek 04.04.2014
Re: DayTrading: Piątek 04.04.2014
Konrad pisze:No kleksa tylko puściłCiapul pisze:cześć, wytłumacz mi jak się można troche zesraćKusus pisze:Ale trochę się zesrałem ze strachu jak się na chwilę odwróciliśmy)
Widze ze pare osob wzielo do siebie to co mowie ;0
Nie sadzilem ze sranie jest tu takie popularne
Od dzisiaj nie bede juz taki doslowny
Kangur właśnie zanegował podwójny szczyt, daje mu 1-2 dni na pokonanie zeszłotygodniowych maxów. 0.9450 - plan na mext week.
No i co tu dużo mówić. Dolar raczej będzie słabnąć w stosunku do wszystkich walut z tego co widać po wykresie indexu wartości dolara ale ja się tylko kangurem zajmuje więc się nie znam.
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2014, 15:21 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
Panowie, jak wytlumaczyc ostatnie wzrosty na zlocie ? Czy to poczatek odwrocenia trendu ?
Chcialby poznac wasze zdanie na temat golda - jak je postrzegacie do konca nastepnego tygodnia ? Dzisiaj cos staneli, chyba pod weekend
Chcialby poznac wasze zdanie na temat golda - jak je postrzegacie do konca nastepnego tygodnia ? Dzisiaj cos staneli, chyba pod weekend
Nie bawie sie we wrozenie, trzeba grac to co jest
sorry... tak mnie jakos przed weekendem wziełoKusus pisze:Nie sadzilem ze sranie jest tu takie popularne
nie bierz tego do siebie, przeciez wiesz ze ja pokojowo podchodze
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
No pozartowac troch moznaCiapul pisze:sorry... tak mnie jakos przed weekendem wziełoKusus pisze:Nie sadzilem ze sranie jest tu takie popularne
nie bierz tego do siebie, przeciez wiesz ze ja pokojowo podchodze
pytanie filozoficzne - do flaszki dobrej rudej, . . . czy zamknięcie pozycji krótkie/długiej jest argumentem za otwarciem pozycji długiej/krótkiej? : )
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
hahaha własnie o tym wczoraj przez cały dzien rozmawialiśmy na twiciepedro pisze:pytanie filozoficzne - do flaszki dobrej rudej, . . . czy zamknięcie pozycji krótkie/długiej jest argumentem za otwarciem pozycji długiej/krótkiej? : )
usd/cad opadł dość nisko w wyniku uruchomionych SL i pokazuje lokalnie siłę, niemniej ja bede szukał sell z okolic 0998- 0990
to się nazywa efekt przyciągania ; ) ... wyszło, że nie? : ) dlaczego nie?krinvest pisze:hahaha własnie o tym wczoraj przez cały dzien rozmawialiśmy na twiciepedro pisze:pytanie filozoficzne - do flaszki dobrej rudej, . . . czy zamknięcie pozycji krótkie/długiej jest argumentem za otwarciem pozycji długiej/krótkiej? : )Wyszło , że nie.
![]()
Jutro też jest dzień.
Gość którego wczoraj tak zachwalałem... http://www.forexfactory.com/zic
No ale zdarza się najlepszym
No ale zdarza się najlepszym