DayTrading: Czwartek 03.04.2014
Re: DayTrading: Czwartek 03.04.2014
Przewiezli wszystkim stopy i jak sie uspokoi to polecimy w jednym kierunku - pewnie wieczorem 

kabel zaraz popłynie ostro trend jest spadkowy i nie ma innej opcji ani kierunku
Z obu stron już wycięliKusus pisze:Przewiezli wszystkim stopy i jak sie uspokoi to polecimy w jednym kierunku - pewnie wieczorem

Zobaczcie co sie na Eur/Aud dzieje... masakra. Ze tez Kangur tak w miejscu stoi to az dziwne 
Co chwile skoki co 5-10 pips. Ktos kto teraz skalpuje na tej parze musi byc kozakiem

Co chwile skoki co 5-10 pips. Ktos kto teraz skalpuje na tej parze musi byc kozakiem

Ostatnio zmieniony 03 kwie 2014, 14:51 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
no dawno takich harcy nie widziałem
ale sie kasiora przewala

tyle zamieszania a na razie ciagle jestesmy mniej wiecej w tym samym miejscu co bylismy o 8:00 

po s topach przechalali i zaraz kierunek wiec spokojnie poczekac
trzeba bo szarpie

cała ta konferencja to ściemnianie,
teraz czas aby rynek powiedział SPRAWDZAM
teraz czas aby rynek powiedział SPRAWDZAM
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Im forex jest popularniejszy tym czestsze sa takie akcje - mozna wrecz powiedziec ze to juz standard. Teraz normalka jest wycinanie po kilka razy na przemian w obie stronyrafmax pisze:no dawno takich harcy nie widziałemale sie kasiora przewala

Gra na takich publikacjach mniej wiecej od roku mija sie w ogole z celem dlatego juz od dluzszego czasu nie gram poza wyjatkami gdzie az tak duze ruchy nie wystepuja.
Eur/Aud - juz przesadzili. 5 strzalow po 50-60 pips kazdy w odstepie doslownie kilkudziesieciu minut.
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2014, 14:54 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
ja akurat lubie takie sytuacje, dla mnie dane o bezrobociu usa, stopy ECB i przemowienia dragiego , moglyby byc naprzemiennie co 3 godziny, 24/h