DayTrading: Czwartek 03.04.2014
Re: DayTrading: Czwartek 03.04.2014
Czego się spodziewacie dalszego umacniania Euro czy spadku
no i właściwie nic nie wiadomo... ani to dół, góra też nie za bardzo... może po konferencji się wyjaśni...
"jako to żydzi mieli w zwyczaju powtarzać - lepsze kilo handlu niz 10 kilo roboty"
Generalnie brak zmian w stopach % był w cenie, więc zobaczymy co powie DJ Mario i jutrzejsze payrolle beda waznetomek123 pisze:Czego się spodziewacie dalszego umacniania Euro czy spadku
no i jakie dane coś wiadomo bo ja tylko wykres oglądam i widzę że dolar jest passe 
aha do poziomu 1.3810 jeszcze dolar może się uratować spod topora ale powyżej to nieuniknione 1.4
a obecne low 3745 doskonałe miejsce na sl - gdyby tam wrócili to nawet ja zaczne się bać

aha do poziomu 1.3810 jeszcze dolar może się uratować spod topora ale powyżej to nieuniknione 1.4

a obecne low 3745 doskonałe miejsce na sl - gdyby tam wrócili to nawet ja zaczne się bać

Ostatnio zmieniony 03 kwie 2014, 13:55 przez lukpiasek, łącznie zmieniany 1 raz.
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

neosb pisze:no i właściwie nic nie wiadomo... ani to dół, góra też nie za bardzo... może po konferencji się wyjaśni...
konferenecja i co powie ja kgo zapytaja o mozliwosci luzowania itp
no i co?
no i nic,
Mario zadziwia mnie swoją bezinteresownością, dla kogo on pracuje
no trudno, pass
no i nic,

no trudno, pass
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
MARIO GOLDMAN DRAGIas28 pisze:no i co?
no i nic,
no trudno, pass

Re: Odp: DayTrading: Czwartek 03.04.2014
Jest taka strona Macronext. Tam są takie informacje.tomek123 pisze:Kiedy ten Super Mario przemawia bo nigdy nie wiem gdzieś była jakas stronka co każdego dnia robia
Wysłane z mojego GT-I9070 przy użyciu Tapatalka
chyba za dużo chętnych było na te Ski
- pozostaje konferencja i coś czuję że będziemy mieli konsole w najbliższym miesiącu...

"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom"