niemiaszek pisze:no i wylądował...![]()
nie bawię się z Wami w analizy bo coś za łatwo to idzie, a nikt brawa nie bije![]()
![]()
[/img]

niemiaszek pisze:no i wylądował...![]()
nie bawię się z Wami w analizy bo coś za łatwo to idzie, a nikt brawa nie bije![]()
![]()
[/img]
swiniaZbychuM pisze:A świeczkę w zadek też sobie dasz wsadzić ?pedro pisze:kawa, pączki i migdałowe drożdżówki... i telefony do klientów, madafak wilk z wall street dzisiaj jestem![]()
![]()
tylko koksu brak ...
nie dam ... cukier nie wystarczyZbychuM pisze:A świeczkę w zadek też sobie dasz wsadzić ?pedro pisze:kawa, pączki i migdałowe drożdżówki... i telefony do klientów, madafak wilk z wall street dzisiaj jestem![]()
![]()
tylko koksu brak ...
CZeśc wszystkim. Chyba koleżanka sztandaowego filmu nie oglądała skoro tak się bulwersuje. Dla relaksu zalecałabym filmowe lemonki od kolegi farmaceutypkubiu pisze:swiniaZbychuM pisze:A świeczkę w zadek też sobie dasz wsadzić ?pedro pisze:kawa, pączki i migdałowe drożdżówki... i telefony do klientów, madafak wilk z wall street dzisiaj jestem![]()
![]()
tylko koksu brak ...
Niemiaszku, BRAWOniemiaszek pisze:no i wylądował...![]()
![]()
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p670313
nie mam pytań, tylko kolejny update bo zaliczony W_Pivot 1.6585 i delikatnie przestrzelony, ale do LT im troszkę zbrakło
dzień się jeszcze nie skończył, więc pejsy swoje zrobią![]()
oj tak... lemonkikk.dreamer pisze: CZeśc wszystkim. Chyba koleżanka sztandaowego filmu nie oglądała skoro tak się bulwersuje. Dla relaksu zalecałabym filmowe lemonki od kolegi farmaceuty![]()
ej ej, ja tez jestem porządna , nigdzie sie nie szlajamniemiaszek pisze:pedro
dziękówa, Ty jeden porządny koleżka jesteś![]()
uważaj na GBPAUD na D_S1 bo tam świeża wzrostowa LT przebiega z D