DayTrading: Czwartek 03.04.2014
Re: DayTrading: Czwartek 03.04.2014
Tak jak pisałem kabel w trendzie spadkowym pociąg powoli odjeżdza 

nowy Co masz za ciekawe kreski na daxie ? czy czekasz z wszystkim na Maria ?
też nie odbieram, jakiś leń mnie dziś dopadł, nawet mi się na platformie nie chce klikać, mogło by coś się ruszyć mocniej gdziekolwiek, bo inaczej to trzeba będziepkubiu pisze:ale jestem podenerwowana na niczym nie umiem sie skopić chodze z miejsca na miejsce nawet telefonów nie odbieram od klientów!a wy??

taka wizja...daxkrinvest pisze:nowy Co masz za ciekawe kreski na daxie ? czy czekasz z wszystkim na Maria ?
-- Dodano: czw 03-04-2014, 12:54 --
do 9730 same zasieki na DAX
-- Dodano: czw 03-04-2014, 12:55 --
UWAGA NA KIWI bo jakas korekte chca zrobic
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A ja sobie cos takiego wykminiłem. Jeśli stopy będą bez zmian lub zmniejszone to index Euro leci w górę... Skoro tak to Eur/Aud będzie pikował w dół co zresztą już widzimy 
A skoro tak to kolejne L na kangurze trzeba dobrać

Stopy będą zmniejszone to euro sie umocni? Matka wie że ćpiesz ?Kusus pisze:A ja sobie cos takiego wykminiłem. Jeśli stopy będą bez zmian lub zmniejszone to index Euro leci w górę... Skoro tak to Eur/Aud będzie pikował w dół co zresztą już widzimy

To jedziemy na tym samym wózku - ty B na A/U, ja S na E/AKusus pisze:A ja sobie cos takiego wykminiłem. Jeśli stopy będą bez zmian lub zmniejszone to index Euro leci w górę... Skoro tak to Eur/Aud będzie pikował w dół co zresztą już widzimy

Tfu. Pomyrdało mi się. Miałem na myśli powrót do listopadowych czyli ich zwiększeniepsxor pisze:Stopy będą zmniejszone to euro sie umocni? Matka wie że ćpiesz ?Kusus pisze:A ja sobie cos takiego wykminiłem. Jeśli stopy będą bez zmian lub zmniejszone to index Euro leci w górę... Skoro tak to Eur/Aud będzie pikował w dół co zresztą już widzimy

Jeśli zostaną zmniejszone to się osłabi to oczywiste - sorry, my mistake.
Tak z ciekawości: http://www.forexfactory.com/zic
Dobry jest kolo... już od nocy go obserwuje i ma chłopina jaja muszę przyznać.
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2014, 13:01 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
no i wylądował...
nie bawię się z Wami w analizy bo coś za łatwo to idzie, a nikt brawa nie bije
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p670313
nie mam pytań, tylko kolejny update bo zaliczony W_Pivot 1.6585 i delikatnie przestrzelony, ale do LT im troszkę zbrakło
dzień się jeszcze nie skończył, więc pejsy swoje zrobią

nie bawię się z Wami w analizy bo coś za łatwo to idzie, a nikt brawa nie bije

http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p670313
nie mam pytań, tylko kolejny update bo zaliczony W_Pivot 1.6585 i delikatnie przestrzelony, ale do LT im troszkę zbrakło

dzień się jeszcze nie skończył, więc pejsy swoje zrobią

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Takie zestawiontko:
Konkluzja nic nie wiadomo
Poniżej zbiór oczekiwań poszczególnych banków odnośnie dzisiejszych działań EBC:
Bank of America: EBC nie podejmie żadnych działań. Spadek inflacji konsumenckiej do za mało, gdyż jest to spowodowane spadkiem cen energii.
BNP Paribas: EBC może wprowadzić nowe środki płynnościowe, aby zapobiec stale spadającej nadpłynności. Jednak EBC nie obetnie stóp procentowych. Gdyby jednak tak się stało, to EURUSD powinno zniżkować bardzo szybko przynajmniej do 1,36.
Credit Suisse: oczekujemy braku zmian ze strony EBC. Brak działań ze strony EBC powinien w najbliższym czasie wspierać euro.
Barclays: brak zmian. Jeśli jednak bank zaskoczy gołębią niespodzianką, to oczekujemy silnego spadku EURUSD.
Commerzbank: brak zmian
Danske: przewidujemy nieznaczne cięcie stóp procentowych. EURUSD może być pod presją i w tym tygodniu oczekujemy testu 1,3650.
Jedynie Goldman Sachs prognozuje cięcie stóp o 15 pb.
Konkluzja nic nie wiadomo

Poniżej zbiór oczekiwań poszczególnych banków odnośnie dzisiejszych działań EBC:
Bank of America: EBC nie podejmie żadnych działań. Spadek inflacji konsumenckiej do za mało, gdyż jest to spowodowane spadkiem cen energii.
BNP Paribas: EBC może wprowadzić nowe środki płynnościowe, aby zapobiec stale spadającej nadpłynności. Jednak EBC nie obetnie stóp procentowych. Gdyby jednak tak się stało, to EURUSD powinno zniżkować bardzo szybko przynajmniej do 1,36.
Credit Suisse: oczekujemy braku zmian ze strony EBC. Brak działań ze strony EBC powinien w najbliższym czasie wspierać euro.
Barclays: brak zmian. Jeśli jednak bank zaskoczy gołębią niespodzianką, to oczekujemy silnego spadku EURUSD.
Commerzbank: brak zmian
Danske: przewidujemy nieznaczne cięcie stóp procentowych. EURUSD może być pod presją i w tym tygodniu oczekujemy testu 1,3650.
Jedynie Goldman Sachs prognozuje cięcie stóp o 15 pb.
"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom"