DayTrading: Czwartek 03.04.2014
Re: DayTrading: Czwartek 03.04.2014
rzeznik 172 wspracie
Cześć, mam pytanko, i mam nadzieję tutaj uzyskać odpowiedź najszybciej, bo nie jestem w stanie prześledzić 160 stron w przydatnych plikach:
czy ma ktoś z was skrypt który wprowadziłby mi do wszystkich pozycji oczekujących odpowiedni trailing stop ?
z góry dzięki za pomoc
czy ma ktoś z was skrypt który wprowadziłby mi do wszystkich pozycji oczekujących odpowiedni trailing stop ?
z góry dzięki za pomoc

Pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł.
Bardzo Cie proszę, skończ pier....ić wioskowy filozofielukpiasek pisze:dlatego że nie rozumiesz oczywistej oczywistości daleka droga przed tobą do celucajto pisze:
Co ma G/J do SP500 względem korelacji?

A świeczkę w zadek też sobie dasz wsadzić ?pedro pisze:kawa, pączki i migdałowe drożdżówki... i telefony do klientów, madafak wilk z wall street dzisiaj jestem![]()
![]()
tylko koksu brak ...

Ostatnio zmieniony 03 kwie 2014, 12:40 przez ZbychuM, łącznie zmieniany 1 raz.
- LarryGoldberg
- Gaduła
u mnie 172.20 s2 daily r1 weekly i 0.236 fibo, nizej nie zejdzie, chociaz nie pogardziłbym bo w S siedze. Ale najpierw musza pokonać s1daily.Nowy123 pisze:rzeznik 172 wspracie
Kobieto, czym ty się przejmujesz... Pocieszę Cię, zobacz jaki mam obecny tydzień po 2 poprzednich dość ładnych tygodniach:pkubiu pisze:ale jestem podenerwowana na niczym nie umiem sie skopić chodze z miejsca na miejsce nawet telefonów nie odbieram od klientów!a wy??
Poniedziałek: -0.6 % depo
Wtorek: -1.4 % depo
Środa: -4 % depo
Dzisiaj: poki co +0.5 % depo ...

12 lost - 6 win
Jeszcze go nie zablokowales?cajto pisze:Bardzo Cie proszę, skończ pier....ić wioskowy filozofielukpiasek pisze:dlatego że nie rozumiesz oczywistej oczywistości daleka droga przed tobą do celucajto pisze:

To znaczy że masz za dużą pozycję do depozytupkubiu pisze:ale jestem podenerwowana na niczym nie umiem sie skopić chodze z miejsca na miejsce nawet telefonów nie odbieram od klientów!a wy??
The only way is up
nie mierz ludzi swoją miarącajto pisze:Bardzo Cie proszę, skończ pier....ić wioskowy filozofielukpiasek pisze:dlatego że nie rozumiesz oczywistej oczywistości daleka droga przed tobą do celucajto pisze:

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

cajto pisze:Bardzo Cie proszę, skończ pier....ić wioskowy filozofielukpiasek pisze:dlatego że nie rozumiesz oczywistej oczywistości daleka droga przed tobą do celucajto pisze:
ignor dla miszcza i po sprawie