DayTrading: Czwartek 03.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 kwie 2014, 00:00

Wzrost
14
47%
Bez zmian
5
17%
Spadek
11
37%

Liczba głosów: 30

Awatar użytkownika
pkubiu
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 03.04.2014

Nieprzeczytany post autor: pkubiu »

DavidFx pisze:podstawowa zasada na giełdzie jest grac to co widać a nie to co byście chcieli jak to zrozumiecie zostaniecie wszyscy miliarderami gwarantuje :D
świete słowa !!! ale ja juz nauczyłam sie po fakcie o włos przed merginem :p woięc taraz tylko modlitwa i wiara :p
chciwość jest dobra

Awatar użytkownika
BOCZEK
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: BOCZEK »

2 podstawowa zasada, nie modlić się o cud :wink:
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Spodziewam się umocnienia Euro po wypowiedzi Mario. Decycji żadnych nie będzie, ale powie że kraje strefy Euro wyszły z kryzysu i to powinno wystarczyć.
The only way is up

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

jeszcze apropo rzeźnika...
wyszło mi z moich wyliczeń, że powinniśmy zlecieć teraz na okolice 170, potem up na 172, down na 171 i wystrzał na 175. Wiadomo o jaką formację AT chodzi. Perspektywa czasowa okolice 2 tygodni.
To teoria, bo póki co straszą wzrostem - ale chyba jednak wyjdzie na moje. Trzymajcie kciuki (i pozycje :D)

a co do GOLDA - uważam, że lecimy wysoko wysoko. Teraz oczywiście niepewność, możliwość powrotu na 1275 itd.... Trzymać, nie pekać i nic się nie bać :twisted:
I nie sugerować się za bardzo Ukrainą. W końcu złoto od początku roku pięknie rosło, a wtedy nie było tematu Ukrainy.
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2014, 09:43 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

pawel328ci
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: pawel328ci »

Co wszyscy tacy wystraszeni z podawaniem pozycji?? Widocznie często wtapiacie :wink: :564:
Ja próbuje tak edek
S 1.37720 SL 1.37770 aktywna
SS 1.37850 SL 137980 oczekująca

elusia
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: elusia »

highend pisze:jeszcze apropo rzeźnika...
wyszło mi z moich wyliczeń, że powinniśmy zlecieć teraz na okolice 170, potem up na 172, down na 171 i wystrzał na 175. Wiadomo o jaką formację AT chodzi. Perspektywa czasowa okolice 2 tygodni.
To teoria, bo póki co straszą wzrostem - ale chyba jednak wyjdzie na moje. Trzymajcie kciuki (i pozycje :D)

a co do GOLDA - uważam, że lecimy wysoko wysoko. Teraz oczywiście niepewność, możliwość powrotu na 1275 itd.... Trzymać, nie pekać i nic się nie bać :twisted:
I nie sugerować się za bardzo Ukrainą. W końcu złoto od początku roku pięknie rosło, a wtedy nie było tematu Ukrainy.
No to oby się sprawdziło bo ja też na to liczę :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Ciapul
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Ciapul »

as28 pisze:
Ciapul pisze:zalecam powrót do notki GS przed poprzednim ebc
masz może ją pod ręką? lub z linczka małego?
Miesiąc temu :
Bank nie spodziewa się luzowania polityki monetarnej po wyższej od oczekiwań inflacji w Strefie, ale uważa, ze EBC może skończyć, lub zmniejszyć sterylizację w ramach SMP.
GS spodziewa się cięcia stopy depozytowej i referencyjnej na kwietniowym posiedzeniu. Obie o 15 pb. Do QE ze strony EBC jeszcze daleka droga.

Obecnie :
Ekonomiści Goldmana podtrzymują swoją prognozę na cięcie stopy depozytowej i MRO o 15 pb na jutrzejszym posiedzeniu, nie wierzą natomiast w uruchomienie programu QE w Europie.

Czyli polecenia swojemu pracownikowi wydali już miesiąc temu :)
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

Ciapul pisze:
as28 pisze:
Ciapul pisze:zalecam powrót do notki GS przed poprzednim ebc
masz może ją pod ręką? lub z linczka małego?
Miesiąc temu :
Bank nie spodziewa się luzowania polityki monetarnej po wyższej od oczekiwań inflacji w Strefie, ale uważa, ze EBC może skończyć, lub zmniejszyć sterylizację w ramach SMP.
GS spodziewa się cięcia stopy depozytowej i referencyjnej na kwietniowym posiedzeniu. Obie o 15 pb. Do QE ze strony EBC jeszcze daleka droga.

Obecnie :
Ekonomiści Goldmana podtrzymują swoją prognozę na cięcie stopy depozytowej i MRO o 15 pb na jutrzejszym posiedzeniu, nie wierzą natomiast w uruchomienie programu QE w Europie.

Czyli polecenia swojemu pracownikowi wydali już miesiąc temu :)
polecenia znał przed pierwszym swoim posiedzeniem ... yeah bana Marionetka,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
atlanticos
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: atlanticos »

wg mnie na kiwi 8510-20 mamy pierwsze niezłe miejsce do szukania L :564:
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv

Zablokowany