świete słowa !!! ale ja juz nauczyłam sie po fakcie o włos przed merginemDavidFx pisze:podstawowa zasada na giełdzie jest grac to co widać a nie to co byście chcieli jak to zrozumiecie zostaniecie wszyscy miliarderami gwarantuje

świete słowa !!! ale ja juz nauczyłam sie po fakcie o włos przed merginemDavidFx pisze:podstawowa zasada na giełdzie jest grac to co widać a nie to co byście chcieli jak to zrozumiecie zostaniecie wszyscy miliarderami gwarantuje
No to oby się sprawdziło bo ja też na to liczęhighend pisze:jeszcze apropo rzeźnika...
wyszło mi z moich wyliczeń, że powinniśmy zlecieć teraz na okolice 170, potem up na 172, down na 171 i wystrzał na 175. Wiadomo o jaką formację AT chodzi. Perspektywa czasowa okolice 2 tygodni.
To teoria, bo póki co straszą wzrostem - ale chyba jednak wyjdzie na moje. Trzymajcie kciuki (i pozycje)
a co do GOLDA - uważam, że lecimy wysoko wysoko. Teraz oczywiście niepewność, możliwość powrotu na 1275 itd.... Trzymać, nie pekać i nic się nie bać![]()
I nie sugerować się za bardzo Ukrainą. W końcu złoto od początku roku pięknie rosło, a wtedy nie było tematu Ukrainy.
Miesiąc temu :as28 pisze:masz może ją pod ręką? lub z linczka małego?Ciapul pisze:zalecam powrót do notki GS przed poprzednim ebc
polecenia znał przed pierwszym swoim posiedzeniem ... yeah bana Marionetka,Ciapul pisze:Miesiąc temu :as28 pisze:masz może ją pod ręką? lub z linczka małego?Ciapul pisze:zalecam powrót do notki GS przed poprzednim ebc
Bank nie spodziewa się luzowania polityki monetarnej po wyższej od oczekiwań inflacji w Strefie, ale uważa, ze EBC może skończyć, lub zmniejszyć sterylizację w ramach SMP.
GS spodziewa się cięcia stopy depozytowej i referencyjnej na kwietniowym posiedzeniu. Obie o 15 pb. Do QE ze strony EBC jeszcze daleka droga.
Obecnie :
Ekonomiści Goldmana podtrzymują swoją prognozę na cięcie stopy depozytowej i MRO o 15 pb na jutrzejszym posiedzeniu, nie wierzą natomiast w uruchomienie programu QE w Europie.
Czyli polecenia swojemu pracownikowi wydali już miesiąc temu