DayTrading: Czwartek 03.04.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 04 kwie 2014, 00:00

Wzrost
14
47%
Bez zmian
5
17%
Spadek
11
37%

Liczba głosów: 30

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Re: DayTrading: Czwartek 03.04.2014

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

pkubiu pisze:
Kusus pisze:Mario dzisiaj a tu tak malo ludzi siedzi... Wstawac qrwa i gramy !

A CO TU PORABIAC JAK SPRAWA JEST JASNA
edek przebija 1,3820 mamy up na 1,3932
edek przebija 1,37 mamy down na 13573

Moja sytuacje znacie wiecie jak mocno jestem umoczona w S :cry:
Spoko ja siedze po uczy w longach na kangurze z czego jeden jest stratny. Nie martw sie.

Awatar użytkownika
harymilloki
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: harymilloki »

Witjcie,

Sprawa wygląda dziwnie.
Na UJKU wychodzą mi spadki.
Rzeźnik jakby chciał rosnąć.
Kabel lekka obsówa do 1,65800 i UP.
Edek to już chyba wszyscy wiedzą że obstawiam UP.

Powiedzcie mi jak to jest z korelacją Rzeźnika. Jest on bardziej skorelowany z KABLEM czy z UJKIEM? Pytam się tych którzy często grają na JENACH. Jeśli UJEK pójdzie DOWN a KABEL up to jak będzie z RZEŹNIKIEM?
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"

Awatar użytkownika
Kusus
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kusus »

DavidFx pisze:podstawowa zasada na giełdzie jest grac to co widać a nie to co byście chcieli jak to zrozumiecie zostaniecie wszyscy miliarderami gwarantuje :D
To powiedz mi co widzisz na kangurze.
Bo ja powrót do longów mimo beznadziejnej sprzedaży detalicznej w australii. Chcieli osłabić Auda ale w moim przekonaniu słabo to wyszło i jeszcze dzis powinniśmy dotrzeć do 0.9250 - 0.9280

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

BOCZEK pisze:ale mi wczoraj nie poszło.... http://www.pb.pl/3610281,94925,polska-m ... a-brytania

że na tej liscie nie ma USiA http://www.pb.pl/3610281,94925,polska-m ... a-brytania
oto moja teoria spiskowa :mrgreen:

-na co usa rezerwy walutowe (jakieś drobne mogą mieć) ? oni skupują tylko swojego dolara a im taniej tym lepiej, teraz wystarczy że pojawi się jakiś grubszy kryzys za jakiś czas i co wtedy się dzieję z dolarem ? umacnia się a kto bedzię w posiadaniu największej ich ilości no usa :d (oczywiście mowa o tym nadstanie co pływa po świecie) mało dolarów w obiegu cena będzie rosła a głupie chinole pozbywały sie dolca po 1.59 (edek) :mrgreen: :mrgreen:
Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem ;)

Awatar użytkownika
belzebub
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: belzebub »

as28 pisze:ale żeś człowieku wymyślił z tym awatarem,
w ogóle wiesz pod czym się podpisujesz,
głupota ludzka nie zna granic, na szczęście firefox pozwala blokować pojedyncze obrazki,
widzę też że forum pozwala dodawanie osób do wrogów i postów ich oglądać już nie trzeba :D
:569: i tak nie uciekniesz, sam przyjdziesz do mnie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :d :d :d :lol: :lol: :lol:
as28 pisze: głupota ludzka nie zna granic,
dobrze ujęte, jeżeli zwracasz uwagę na takie coś i się wczuwasz :shock: :shock: :shock: , to szkoda mi Ciebie :cry: :cry: :cry:
"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"

Awatar użytkownika
cajto
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: cajto »

harymilloki pisze:Witjcie,

Powiedzcie mi jak to jest z korelacją Rzeźnika. Jest on bardziej skorelowany z KABLEM czy z UJKIEM? Pytam się tych którzy często grają na JENACH. Jeśli UJEK pójdzie DOWN a KABEL up to jak będzie z RZEŹNIKIEM?
W moim zestawie stałe miejsce zajmują dwa crossy z J - E/J i G/J. Szczerze, to mam wrażenie, że najczęsciej korelują z tym, z kim im najbardziej w danym momencie pasuje (mowa o DT) :lol: Dla mnie nie ma tu reguły, pozostaje czysta AT, a mainy warto mieć po prostu na uwadze.

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

harymilloki pisze:
rozpier... doli się na wolne atomy... rozszczepi się :D .. no ffence :564:

kolorowanka 4u: https://www.tradingview.com/x/CJtElk7e/

rzeźnik ma największy range a impulsy cenowe wpływające na rzeźnika są bardzo duże... dlatego nie ma chyba jednoznacznej odpowiedzi na pytanie... albo może jest.. ? jeżeli jen do dolara się umocni (uj down) a funt do dolara się umocni (kabel up) to funt do jena zostanie na tym samym poziomie : ) :564:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
as28
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: as28 »

DavidFx pisze:podstawowa zasada na giełdzie jest grac to co widać a nie to co byście chcieli jak to zrozumiecie zostaniecie wszyscy miliarderami gwarantuje :D
dobrze gadasz, trzeba dodać tylko że trzeba też nauczyć się czytać to co widać:
VSA, PA, AT
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.

Awatar użytkownika
LarryGoldberg
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: LarryGoldberg »

https://www.tradingview.com/x/xqBkUEHp/
Złoto, wygląda jakby narazie odpusciło wzrosty, możliwy zjazd do 1285. jak spadnie niżej to możemy polecieć jeszcze niżej ;)
wtedy przestawiam tp na 1270 , zreszta zobaczy się ,trzeba reagować na bieżaco

Awatar użytkownika
highend
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: highend »

dobry all :)
rzeźnik leci chyba na 175 szybciej niż myślałem, a to źle bo skasowałem eLki i wrzuciłem eSki i dooopa :<
no bo sami widzicie jak wykres.... wszyscy na rzeźniku umoczeni? a może hedża robić?
pozdro all
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami

Zablokowany