Spoko ja siedze po uczy w longach na kangurze z czego jeden jest stratny. Nie martw sie.pkubiu pisze:Kusus pisze:Mario dzisiaj a tu tak malo ludzi siedzi... Wstawac qrwa i gramy !
A CO TU PORABIAC JAK SPRAWA JEST JASNA
edek przebija 1,3820 mamy up na 1,3932
edek przebija 1,37 mamy down na 13573
Moja sytuacje znacie wiecie jak mocno jestem umoczona w S
DayTrading: Czwartek 03.04.2014
Re: DayTrading: Czwartek 03.04.2014
- harymilloki
- Maniak
Witjcie,
Sprawa wygląda dziwnie.
Na UJKU wychodzą mi spadki.
Rzeźnik jakby chciał rosnąć.
Kabel lekka obsówa do 1,65800 i UP.
Edek to już chyba wszyscy wiedzą że obstawiam UP.
Powiedzcie mi jak to jest z korelacją Rzeźnika. Jest on bardziej skorelowany z KABLEM czy z UJKIEM? Pytam się tych którzy często grają na JENACH. Jeśli UJEK pójdzie DOWN a KABEL up to jak będzie z RZEŹNIKIEM?
Sprawa wygląda dziwnie.
Na UJKU wychodzą mi spadki.
Rzeźnik jakby chciał rosnąć.
Kabel lekka obsówa do 1,65800 i UP.
Edek to już chyba wszyscy wiedzą że obstawiam UP.
Powiedzcie mi jak to jest z korelacją Rzeźnika. Jest on bardziej skorelowany z KABLEM czy z UJKIEM? Pytam się tych którzy często grają na JENACH. Jeśli UJEK pójdzie DOWN a KABEL up to jak będzie z RZEŹNIKIEM?
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
To powiedz mi co widzisz na kangurze.DavidFx pisze:podstawowa zasada na giełdzie jest grac to co widać a nie to co byście chcieli jak to zrozumiecie zostaniecie wszyscy miliarderami gwarantuje
Bo ja powrót do longów mimo beznadziejnej sprzedaży detalicznej w australii. Chcieli osłabić Auda ale w moim przekonaniu słabo to wyszło i jeszcze dzis powinniśmy dotrzeć do 0.9250 - 0.9280
oto moja teoria spiskowaBOCZEK pisze:ale mi wczoraj nie poszło.... http://www.pb.pl/3610281,94925,polska-m ... a-brytania
że na tej liscie nie ma USiA http://www.pb.pl/3610281,94925,polska-m ... a-brytania

-na co usa rezerwy walutowe (jakieś drobne mogą mieć) ? oni skupują tylko swojego dolara a im taniej tym lepiej, teraz wystarczy że pojawi się jakiś grubszy kryzys za jakiś czas i co wtedy się dzieję z dolarem ? umacnia się a kto bedzię w posiadaniu największej ich ilości no usa

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

as28 pisze:ale żeś człowieku wymyślił z tym awatarem,
w ogóle wiesz pod czym się podpisujesz,
głupota ludzka nie zna granic, na szczęście firefox pozwala blokować pojedyncze obrazki,
widzę też że forum pozwala dodawanie osób do wrogów i postów ich oglądać już nie trzeba

dobrze ujęte, jeżeli zwracasz uwagę na takie coś i się wczuwaszas28 pisze: głupota ludzka nie zna granic,

"Poddający się - nigdy nie wygrywa, a wygrywający - nigdy się nie poddaje"
W moim zestawie stałe miejsce zajmują dwa crossy z J - E/J i G/J. Szczerze, to mam wrażenie, że najczęsciej korelują z tym, z kim im najbardziej w danym momencie pasuje (mowa o DT)harymilloki pisze:Witjcie,

rozpier... doli się na wolne atomy... rozszczepi sięharymilloki pisze:

kolorowanka 4u: https://www.tradingview.com/x/CJtElk7e/
rzeźnik ma największy range a impulsy cenowe wpływające na rzeźnika są bardzo duże... dlatego nie ma chyba jednoznacznej odpowiedzi na pytanie... albo może jest.. ? jeżeli jen do dolara się umocni (uj down) a funt do dolara się umocni (kabel up) to funt do jena zostanie na tym samym poziomie : )

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
dobrze gadasz, trzeba dodać tylko że trzeba też nauczyć się czytać to co widać:DavidFx pisze:podstawowa zasada na giełdzie jest grac to co widać a nie to co byście chcieli jak to zrozumiecie zostaniecie wszyscy miliarderami gwarantuje
VSA, PA, AT
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
- LarryGoldberg
- Gaduła
https://www.tradingview.com/x/xqBkUEHp/
Złoto, wygląda jakby narazie odpusciło wzrosty, możliwy zjazd do 1285. jak spadnie niżej to możemy polecieć jeszcze niżej
wtedy przestawiam tp na 1270 , zreszta zobaczy się ,trzeba reagować na bieżaco
Złoto, wygląda jakby narazie odpusciło wzrosty, możliwy zjazd do 1285. jak spadnie niżej to możemy polecieć jeszcze niżej

wtedy przestawiam tp na 1270 , zreszta zobaczy się ,trzeba reagować na bieżaco
dobry all 
rzeźnik leci chyba na 175 szybciej niż myślałem, a to źle bo skasowałem eLki i wrzuciłem eSki i dooopa
no bo sami widzicie jak wykres.... wszyscy na rzeźniku umoczeni? a może hedża robić?
pozdro all

rzeźnik leci chyba na 175 szybciej niż myślałem, a to źle bo skasowałem eLki i wrzuciłem eSki i dooopa

no bo sami widzicie jak wykres.... wszyscy na rzeźniku umoczeni? a może hedża robić?
pozdro all
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami